HOME STORY BARN 12

Sober en ingetogen, maar tegelijkertijd ook robuust en warm. Dat is Home Story Barn 12. Warme, aardse tinten zorgen voor een verstilde sfeer, waardoor thuiskomen als vakantie voelt. Deze Home Story haalt de natuur in huis met diverse natuurlijke materialen en vormen. Leef sober en ingetogen met Home Story Barn 12.

INSPIRATIE HOME STORY BARN 12

Onze Home Story Barn 12 is geïnspireerd op de natuur en sfeer van zuidelijke landen. Hier zijn plezier, vreugde en ontmoeten belangrijke kernwaarden. Het is fijn samenkomen met vrienden en familie in een warm, robuust thuis. In dit robuuste interieur komen verschillende houtsoorten perfect samen met Terra-kleuren. De wandbekleding doet de natuur naar binnen halen. Het doorvoeren van grassen en gedroogde takken in het interieur benadrukt het natuurlijke karakter van Barn 12.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en ontdek het gemak van online bestellen:

BEZOEK WEBSHOP

SOBER EN INGETOGEN

In deze Home Story brengen je gedachten je naar zuidelijke landen. Warme, aardse tinten – zoals Home Made By verfkleuren Hazelnoot, Cappuccino en Eekhoorn – geven karakter. Door deze kleuren te combineren met het lichte Blond ontstaat een sober en ingetogen kleurenpalet. Het robuuste gevoel komt terug in huis met de Solid Barn Dining Table. Deze eettafel is perfect voor het urenlang tafelen met vrienden en familie of om stilte te genieten van het bourgondische leven. Hier voelt het als vakantie thuis.