HOME STORY BARN 11

Een leven ver weg van de drukke stad, waar je bewust leeft op een pure en eerlijke wijze, dat is Home Story Barn 11. Hier voelt het leven licht en luchtig. De robuuste, comfortabele en nonchalante uitstraling staat dichtbij de natuur. Ontspan en verdrijf de alledaagse drukte met Home Story Barn 11.

Home Story Barn 11 Moodboard
Home Story Barn 11 Materialboard

INSPIRATIE HOME STORY BARN 11

Onze Home Story Barn 11 is geïnspireerd op de liefde voor en het leven in de natuur. Zo zijn diverse grassen, planten en bloemen in combinatie met de vormen en kleuren uit de natuur terug te zien in de Home Story. Barn 11 karakteriseert zich door de landelijke setting met eigentijdse twist. Het rustige kleurenpalet en de aaibare texturen zorgen voor een warme sfeer in huis. Bij binnenkomst omarmt dit interieur je als een warme, wollen deken. 

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en ontdek het gemak van online bestellen.

BEZOEK WEBSHOP

inzoom bank barn stof beige wit vloerkleed
vloerkleed beige

RUSTIGE BASIS

Creëer het ultieme vrijheidsgevoel met rust en ruimte in én om het huis. Met een rustige basis waar accentkleur Home Made By Nougat een belangrijke rol speelt, ontstaat dit gevoel van vrijheid. De combinatie van Nougat met zachte, aardse tinten – zoals Boter, Katoen en Jungle – komt terug in de styling van het interieur. Het toepassen van hout, wol en rotan brengt een ode aan de natuur. Dit zorgt voor eenheid, levendigheid en rust.

 

Bekijk Home Stories

eetkamer robuuste tafel hout staal lamberisering
barn interieur details