VAN DELST
MENU
Van Delst in Boekel – de zoektocht naar de ideale vloer

Van Delst in Boekel – de zoektocht naar de ideale vloer

Van Delft is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Boekel en omstreken (o.a. Uden, Odiliapeel, Volkel, Handel en Venhorst).

Bezoek de winkelWat Van Delst kan betekenen voor jouw interieur

Het vinden van de juiste vloer vergt niet zonder reden veel tijd. Kies je voor een vloer in natuurlijke stijl? Een donkere vloer waarmee je gemakkelijk een statement maakt of vind je het juist van belang dat de lichte sfeer van je interieur wordt geaccentueerd door middel van een vloer in heldere tint. Bij Van Delst in Boekel vind je gegarandeerd de vloer die het beste past bij jouw interieur.

 De tapijten van Van Delst

Welk tapijt jouw smaak het beste ondersteunt? Het antwoord vind je bij Van Delst in Boekel. 


Bezoek de winkel

 


De isolerende en verwarmende werking die een tapijt op je woning heeft, maakt dat veel mensen hiervoor kiezen. Bij ons vind je een rijk assortiment aan tapijten: van zeer isolerend en superzacht tot een basic tapijt dat past bij iedere woonstijl. Vind je het lastig om te kiezen? We denken graag met je mee.

 PVC van Van Delst

Goed om te weten: Van Delst is gespecialiseerd in PVC.

Bezoek de winkel

 

PVC wint steeds meer terrein in interieurland. Niet verwonderlijk, aangezien dit type vloer bijna niet te onderscheiden is van een houten vloer, maar – daarentegen – wel vriendelijk is geprijsd. Of je nu kiest voor PVC in beton-look of een PVC-vloer met een afwerking in houtuitstraling – bij ons vind je PVC-vloeren in de meest uiteenlopende stijlen.

 Vinyl van Van Delst

Voor wie graag kiest voor ultiem comfort.

Bezoek de winkel

 

Bij Van Delst in Boekel vind je een breed assortiment aan vloeren van vinyl. Dit type vloer is namelijk bijzonder makkelijk in onderhoud, waardoor het voor veel ruimtes geschikt is. De keuken en de hal krijgen het vaak zwaar te verduren als het gaat om vuil. De vinyl vloeren van Van Delst vormen dé uitkomst in dergelijke ruimtes.