VAN DELST
MENU
Home Made By Van Delst
VAN DELST
Wilhelminastraat 3 5427 CC Boekel 0492 32 17 27 info@vandelstboekel.nl CONTACT
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Van dinsdag tot en met vrijdag van 12:30 tot 13:30 uur gesloten. Buiten deze tijden: alleen op afspraak.

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over Van Delst, Boekel

Van Delst Glas- en Schilderwerken verzorgt al meer dan 25 jaar op vertrouwde wijze al uw schilder- en glaswerkzaamheden. Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staan bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Wij zijn AF-erkend, wat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken. Bij Van Delst Glas- en Schilderwerken krijgt u dan ook gegarandeerd het beste resultaat.

Van Delst Glas- en Schilderwerken bedient diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.

Nieuws in Boekel

Diensten van Van Delst in Boekel

Collectie producten in Boekel

TEAM VAN DELST

van Delst - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij van Delst in Boekel binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van Delst kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij van Delst in Boekel ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan van Delst overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van Delst – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij van Delst in Boekel. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van van Delst zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van Delst in Boekel kun je alle kanten op.

van Delst – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van Delst in Boekel ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van Delst inschakelen als de beste.

van Delst – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie  is voor ons geen enkel probleem. Bij van Delst weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.