Een kleurrijk interieur advies


De eigenaren van deze net verbouwde woning wilden graag een sprekend behang.


 

Een kleurrijk interieuradvies

De eigenaren van deze net verbouwde woning wilden graag een sprekend behang. De klant gaf zelf al aan het behang Masterpiece van Eijffinger erg mooi te vinden. De vraag is alleen op welke wand plaats je dit motief, en wat doe je met de overige wanden?

In eerste instantie zijn wij gaan kijken naar de ruimte en haar functies. Vanuit welke positie wil je het behang zien? En hoe wordt de ruimte straks ingericht? We hebben er uiteindelijk voor gekozen om het behang niet op een wand te plaatsen maar het door te trekken de hoek om. Hierdoor beleef je de ruimte op een andere manier en is het behang vanuit verschillende hoeken van de kamer te zien. Door er aan beide kanten een ander behang tegenaan te zetten in een kleur die ook in het motiefbehang voorkomt, kun je extra kleur in de ruimte brengen, hierdoor springt niet alleen het motiefbehang eruit maar krijgt de hele ruimte sfeer en kleur.

De overige muren zijn in een lichte grijstint geverfd, hierdoor ontstaat er minder contrast tussen het behang en de muur ernaast. Daarnaast ontstaat er meer contrast tussen de wanden en de kozijnen. De witte kozijnen steken nu fris af tegen de licht grijze wanden.

Ook hebben we ervoor gekozen om de deur en het wandmeubel donker te maken zodat deze mooier passen in het geheel.

Wilt u ook meer kleur in uw interieur maar weet u niet hoe dit aan te pakken? Of loopt u tegen een ander interieur probleem aan? Kom dan gerust eens langs in onze winkel, wij helpen u graag!