HET (T)HUIS VAN Lennart & Esmee

Het (t)huis van Lennart & Esmee

Vandaag kijken we binnen in deze prachtige nieuwbouw woning. Deze woning mochten we van top tot teen adviseren en realiseren.

Een splinter nieuwe woning waarin alles nog naar je eigen smaak ingericht kan worden is natuurlijk erg leuk, maar betekend ook dat er veel keuzes moeten worden gemaakt. 

Samen maakten wij een plan voor deze kleurrijke woning.

Lennart & Esmee

EEN KLEURRIJKE INRICHTING

Al vrij snel kwamen we er achter dat de bewoners erg blij worden van kleur.  Een gezellig kleurrijk familiehuis is het zeker geworden. Om de lange muur te doorbreken hebben we ervoor gekozen meerdere kleurvlakken te maken. Hierdoor is er ook ruimte om veel verschillende kleuren en patronen op een wand toe te passen. 

behang Lennart & Esmee
behang Lennart & Esmee

BEHANG

Lennart en Esmee vielen als een blok voor het mooie bloemen motief van Eijffinger. Daarom hebben we ervoor gekozen het behang in twee kleuren te gebruiken. Hetzelfde motief op verschilllende manieren geplakt, waardoor het toch weer een hele andere uitstraling krijgt. 

raamdecoratie Lennart & Esmee
Gordijn Lennart & Esmee

RAAMDECORATIE EN GORDIJNEN

In de woonkamer hebben we gekozen voor donkere duette’s deze sluiten aan bij de kleur van de kozijnen waardoor er een rustig geheel ontstaat. In de keuken hangen prachtige petrol blauwe inbetweens. Naast dat inbetweens of gordijnen erg praktisch zijn bij tuindeuren, geven ze de ruimte sfeer en warmte. 

interieur impressie
behang

Interieuradvies

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een mooi en persoonlijk ‘thuis’?

Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vakspecialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel. 

PLAN EEN DESIGN DATE

Kleur- & materialenpalet