het huis van Klaasje

Het (t)huis van Klaasje

Binnenkijken bij onze fotografe

Sinds anderhalf jaar woont onze fotografe Klaasje met haar gezin in een nieuwbouw woning op een industrieterrein, omgeven door een prachtige grote tuin en uitzicht op groene weilanden.

Bij een nieuwe woning hoort ook een nieuw interieur die we samen met haar hebben vormgegeven. 

Klaasje:Ik hou van de natuur en tuinieren en daar is ook mijn liefde voor fotograferen ontstaan. Mijn opdracht aan Dorien was de natuur naar binnen halen, kleurrijk, veel groen en vooral warme tinten. En zoals jullie zien is dat goed gelukt!’’

Het huis van Klaasje
Het huis van Klaasje

DE MUREN

De natuur naar binnen halen hebben we bijna letterlijk gedaan door gebruikt te maken van een grasbehang met een groene vleug, door het behang niet helemaal door te plakken ontstaat er een speels effect. 

het huis van Klaasje raamdecoratie
het huis van Klaasje raamdecoratie

RAAMBEKLEDING

In tegenstelling tot de binnenmuren hebben we voor de buitenmuren en de raamdecoratie gekozen voor een rustige warme basis. 

De inbetweens hebben een mooie grove structuur en door de verschillende kleuren garens die er in zijn verwerkt zijn ze alles behalve onopvallend. 

het huis van Klaasje eigenheid en details
het huis van Klaasje eigenheid en details

EIGENHEID EN DETAILS

Een huis voelt pas echt als ‘‘thuis’’ wanneer er ruimte is voor eigenheid en persoonlijke details. Een mooie foto, souvenir of erfstuk maken het dat het jouw ‘‘thuis’’ is. 
Zoals deze prachtige natuur foto’s, uiteraard gemaakt door Klaasje zelf. 

Het huis van Klaasje Kast
Het huis van Klaasje Kast

KAST

De buffetkast kocht Klaasje in een créme kleur, maar het was direct zeker dat deze gelijk een andere kleur zou krijgen, het werd de kleur goud. De kast komt hierdoor meer tot zijn recht en geeft extra kleur aan de ruimte.

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een mooi en persoonlijk ‘thuis’?

Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vakspecialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

PLAN EEN DESIGN DATE

Geadviseerde kleuren en materialen in dit interieur: