binnenkijker Henk & Yvonnne

HOME MADE BY BINNENKIJKER

 Binnen kijken bij Henk & Yvonne


Ouderlijk huis in nieuw fris jasje.
De ouders van Henk wilden graag op de plek blijven wonen waar zij hun hele leven al woonden. Dit is gerealiseerd door naast de bestaande woning een zorg unit te plaatsen. Hierdoor konden Henk en Yvonne het ouderlijk huis naar eigen smaak verbouwen.

woonkamer
eethoek

DESIGN PLAN 2D

Het huis werd van top tot teen gestript en opnieuw opgebouwd.
Het realiseren van eigenheid en huiselijke sfeer vonden zij alleen een enorme uitdaging. Gelukkig kwamen ze al snel in aanraking met DORIEN de woonprofesseional en kozen ze voor een Design Plan 2D, waarbij onze stylist het stel thuis bezocht en een plan voor ze maakte. De stylist heeft het stel geholpen met de gehele inrichting: kleurenplan, materialen, meubelen en verlichting.

slaapkamer
gang

DE STYLIST AAN HET WOORD

Dorien: ‘‘Henk en Yvonne wilde vooral het gevoel van ‘‘thuis’’ benadrukken. Daarnaast een interieur waarbij materialen en kleuren in balans zijn. Wij hebben daarom gekozen voor rustige natuurlijke kleuren en materialen, gecombineert met stoere details en materialen. Zoals de industrieele deur, die gemaakt werd door de zoon van Henk. Ook de vloer voelt natuurlijk aan, we legden 2 kleuren pvc door elkaar met daar tussen een bies, hierdoor oogt de vloer als een massief houten vloer. Het is mooi om te zien dat alles op zijn plek valt en de bewoners zich direct thuis voelen, dat is uiteindelijk waar je het voor doet’’

keuken
openhaard

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Henk en Yvonne hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

Fotografie en fotostyling: Karin Vermeulen

plan een design date met Dorien

Meer realisaties van Dorien