Binnenkijken bij amber en mathijs

Het is alweer een tijdje geleden dat wij een advies mochten doen voor deze vrijstaande nieuwbouw woning. Maar daarom niet minder de moeite waard om het resultaat met jullie te delen.
De uitdaging aan ons om voor deze woning een mooi en orgineel interieurplan te ontwerpen aangezien wij in de oude woning nog niet zo lang geleden een advies mochten geven.
Een leuke uitdaging voor ons om nogmaals een verrassend advies voor deze bewoners te maken.

Amber: "Onze bestaande woning was toe aan een vernieuwingskuur, tegelijkertijd schreven wij ons ook in voor bouwgrond, deze kregen wij kort daarna toegewezen. Wat inhield dat we opnieuw een compleet nieuw interieur konden uitkiezen. De uitdaging aan Team Dorien om dit nogmaals voor ons te ontwerpen"

WOONKEUKEN

Een kleurrijke mix! Geen standaard nieuwbouw woning voor Amber en Matthijs, een grote woonkeuken vraagt om een grote keuken, deze werd op maat gemaakt en kreeg een prachtige ombouw met ruimte voor persoonlijke spullen.
De grote metalen schuifdeur omlijst met behang is niet alleen een prachtige eye cather het geeft de bewoners ook de gelegenheid de woongedeeltes van elkaar te scheiden.
Voor de vloer hebben wij gekozen voor een warm eiken pvc vloer in visgraat motief, omlijst met bies en border.
Kortom, een warme en gezellige plek waar iedereen samen komt.

Details

Een nieuw huis, een nieuw interieur maar ook plek voor persoonlijke spullen met een verhaal. De kast kreeg een nieuw passend kleurtje en ook het antieke theekastje kreeg een prachtige bestemming. Deze kleine details maken van jouw huis een ‘‘thuis’

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een mooi en persoonlijk ‘thuis’? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vakspecialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

Plan een Design Date