Binnenkijken bij Stylist Dorien

We nemen een kijkje in de woning van stylist Dorien. Dagelijks adviseert en ontwerpt Dorien nieuwe interieurs voor klanten. Maar hoe ziet haar eigen woning er eigenlijk uit? Dat ontdek je in deze binnenkijker, nieuwsgierig? Kijk snel verder.

EEN KLEURRIJKE INRICHTING

Dorien: ‘‘Ik hou van kleur! Ondanks dat ik mijn interieuradviezen voor klanten heel vaak andere stylen toepas, kan ik in mijn eigen interieur niet zonder kleur. Ik heb net een nieuwe woning en ik heb besloten dat geen enkele muur meer wit mag zijn. Boven zijn er nog wat plafonds wit gebleven maar ik twijfel er nu over of ik die ook niet liever alsnog een kleur geef.”

LIEFDE VOOR BEHANG

Naast kleur heb ik een grote voorliefde voor behang, wat mij betreft kan een woning niet zonder een mooi behang. In mijn geval zijn dat bonte kleuren en prints het liefst een tikkeltje vintage. Maar ook in een modern interieur kan behang zeker een toevoeging zijn. Door glad gesauste wanden te combineren met wanden bekleed met behang ontstaat er meer contrast waardoor het interieur veel spannender wordt.

DE STIJL VAN DORIEN

Dorien: “Mijn stijl is niet echt in een hokje te plaatsen maar ik denk dat een mix van Park en eclectisch het meest in de buurt komt. Nieuwe meubelen gecombineerd met oude pareltjes, warme, diepe kleuren en bonte prints.

WOONTIPS VAN DORIEN


1. DURF - wees niet bang voor een beetje kleur. Het resultaat zal je verrassen.

2. MIX materialen - maak gebruik van verschillende materialen en structuren, hierdoor creëer je meer contrast en sfeer in een ruimte

3. Blijf dichtbij jezelf - Je huis is jouw ‘thuis’. Laat je niet teveel verleiden door trends want hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe langer je plezier zult beleven aan je interieur.

4. Voeg iets van jezelf toe - Een nieuw interieur is natuurlijk fantastisch, maar door iets toe te voegen wat het jou ‘‘thuis’’ maakt, maak je het helemaal af. Denk aan souvernirs, foto’s, een erfstuk of geef je kast een tweede leven.

En 5... lukt het niet? Boek dan een Design Date!


PLAN EEN DESIGN DATE