Design Advies Woonboerderij

Design Advies Woonboerderij

In deze verbouwde woonboerderij mochten we een designadvies verzorgen. 

Een ruimte met veel ramen en prachtige oude details, waardoor het van zichzelf al een fijne sfeer bevat. Om deze sfeer te behouden en versterken kozen we voor natuurlijke kleuren en structuren als basis. 

vaas en behang
behang

Behang met linnen structuur

Naast gebruikt te maken van een matte, warm grijze muurverf kozen we voor een behang met een subtiele linnen structuur. De lichte glas en structuur van dit behang geven de woning een warme en luxe uitstraling. 

zithoek en fotobehang

FOTOBEHANG

Naast de rustige basis was er ook plek voor een mooie eyecatcher. We hebben in dit advies gekozen voor een digitale print in plaats van een behang met een herhalend motief. 

Deze digitale print houd het geheel rustig doordat het een grote afbeelding betreft in rustige natuurlijke tinten. 

Persoonlijk advies van Dorien

Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij maken interieuradvies persoonlijk door te kijken naar wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jouw stijl, smaak en behoeften vormen de basis van het ontwerp van jouw thuis.

We bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vakspecialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel. 

PLAN EEN DESIGN DATE