Binnenkijken bij Hanna en Iwan

Van 2 woningen 1 grotere woning maken.
Fijn, die extra ruimte maar hoe deel je dit goed in?
En hoe creëer je een huiselijke, geborgen sfeer in een dubbel zo grote woning. De uitdaging aan Dorien om dit te realiseren.

Dorien; “We zijn gestart met de grootste ruimte, de woonkamer/woonkeuken. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek ben ik op zoek gegaan naar materialen en kleuren die passen bij de bewoners en de woning. Al vrij snel kwam ik erachter dat ze open stonden voor kleur en bijzondere materialen”

Dorien realisatie Hanna Iwan
Dorien realisatie Hanna Iwan

Woonkamer

Het uitgangspunt in de woonkamer werd de grote kleurrijke foto print.
Deze hebben we gecombineerd met een petrol blauw behang met een prachtig velours reliëf. Daarnaast hebben we gekozen voor de warme, rustige basis kleur Berk. Deze basis- kleur verzacht het contrast met de uitgesproken kleuren. Op de vloer een rechte pvc plank in eiken motief. We legden niet 1 kleur maar 3 kleuren warm eiken door elkaar, hierdoor lijkt de vloer nog meer op een echte houten vloer. Want ook een echte houten vloer heeft een grote diversiteit aan kleuren.

Dorien realisatie Hanna Iwan
Dorien realisatie Hanna Iwan
Dorien realisatie Hanna Iwan
Dorien realisatie Hanna Iwan

Raamdecoratie

Geen ruimte of raam is hetzelfde. We adviseerden in deze woning dan ook verschillen- de soorten raamdecoratie en gordijnen. Voor de schuifpui kozen we voor de grove inbetween-stof Veiled Secret. Een gordijn of inbetween is een gebruiksvriendelijke en stijlvolle optie bij toegangsdeuren, omdat je deze makkelijk opzij kunt schuiven.
De inbetween is gemaakt in een enkele plooi en hangt aan een rail met plafond montage.

Voor de ramen in de leefruimtes en de hal adviseerden we houten jaloezien van 50mm breed. Deze raamdecoratie is vanaf de buitenkant overal zichtbaar. Door te kiezen voor dezelfde soort jaloezieën creeer je een rustig beeld. In de bijkeuken plaatsten wij duette’s. De keus voor een duette in deze ruimte is mede ontstaan door praktische overwegingen. Zo plaatsten wij ook een van de duette’s op een toegangsdeur. Een duette is daar uitstekend geschikt voor.

Ruimte

Een grotere woning en dus meer ruimte, geeft de mogelijkheid om een fijne plek te creëren waarin jij je terug kan trekken. Een plek ingericht naar jouw smaak met jouw per- soonlijke spullen. De persoonlijke elementen maken van jouw huis een ‘thuis’.

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een mooi en per- soonlijk ‘thuis’? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde col- lectie én realisatie door onze vakspe- cialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylis- ten bij jou thuis of in de winkel.

PLAN EEN DESIGN DATE

Kleuren