HET (T)HUIS VAN Kees en Annelies

Het (t)huis van Het (t)huis van Michelle en Stijn

Soms zijn de puntjes op de i al voldoende om van je huis een echt ‘‘thuis’’ te maken. Zo ook in dit interieur, waar we vooral kleur hebben toegevoegd.

het huis van Kees en Annelies

KLEUREN

Deze prachtige diep blauwe kleur hebben we zowel toegepast in de eetkamer als in de woonkamer. De kleur loopt door op lange wand, deze wand wordt onderbroken door prachtige en-suitedeuren. De en-suitedeuren kregen ook een andere kleur zodat deze nog mooier tot hun recht komen. De kleur die we hier voor adviseerden is de kleur houtskool. 

BASISKLEUR

 Naast de blauwe accent kleur, hebben we ervoor gekozen om het wit te vervangen door een warme basis kleur. In dit geval de kleur berk. Deze groen/grijze basiskleur geeft warmte aan het interieur. Daarnaast zorgt een rustige basiskleur ervoor dat harde contrasten, verzachten. 

woonkamer bank

Kan jouw interieur ook een finishing touch gebruiken? 

Maar weet je niet goed waar te beginnen, kom gerust een langs! 
Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. We bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vakspecialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel. 

PLAN EEN DESIGN DATE