Herooooo

Interieuradvies

Bij Dekker Woonprofessionals

 

INTERIEURADVIES

Iedereen kent het; het moment waarop we een interieurplaatje zien waarvan we zeggen: ‘Wauw! Zo zou ik het ook wel willen hebben’. Maar hoe zou je dit vertalen naar het interieur van jouw woning of zaak…? 

Wij bij Dekker Woonprofessionals voorzien je hierin graag van advies. Samen brengen we in kaart wat jouw specifieke stijl nou precies is. En werken we stapsgewijs toe naar een plan om dit ideale interieur concreet vorm te kunnen geven.

Persoonlijk interieuradvies


Onder het genot van een verse kop koffie of thee brengen we eerst in kaart waar jouw  ideale interieur nou precies aan moet voldoen. Alles wordt zowel vanuit de esthetische als ook de praktische hoek belicht. Op basis van deze informatie gaan we vervolgens aan de slag.

Aan de hand van schetsen, referentiebeelden, 3D-visualisaties en materiaal-moodboards presenteren we vervolgens het ontwerp.  Door onze brede collectie raamdecoratie, vloeren, meubelen, verf en behang kunnen we niet alleen eindeloos variëren, maar laten we je je nieuwe interieur ook zien én voelen.

En hebben we het plaatje compleet!?…dan komen onze schilders, stoffeerders en stylisten langs om hethelemaal ‘wauw!’ te maken.


SAMEN VOOR EEN MOOI INTERIEUR


Onder het credo ‘samen maken we van jouw huis een thuis’ gaan we in ons advies verder dan enkel de producten waarin wij als Dekker Woonprofessionals je kunnen voorzien.  Zijn er namelijk interieuraspecten waar wij je niet mee kunnen helpen (badkamers, keukens of meubel-maatwerk) dan staan onze zorgvuldig geselecteerde partners voor je klaar.

Uiteraard blijven wij ook dan graag nauw betrokken. Want door onze betrokkenheid wordt jouw interieur ook een beetje ons interieur.


Tarieven

Onze designpakketten bieden je alles wat je nodig hebt om jou huis te transformeren in een persoonlijk en warm thuis. Om je hiermee te helpen hanteren we verschillende pakketten en tarieven.

Design Date
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

 

Maak een afspraak

Om ons voor te bereiden op het advies vragen we je vooraf foto’s/plattegronden van je woning en ‘stijl-sfeer-plaatjes’ op te sturen.

Alle pakketten zijn uit te breiden op  basis van uren.