DEKKER WOONPROFESSIONALS VRIEZENVEEN

Westeinde 400
7671 CP Vriezenveen
0546 70 81 00
info@dekkerwoonprofessionals.nl

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij zijn open

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

 

WIJ ZIJN OPEN!
Je bent van harte welkom om zonder afspraak de winkel binnen te lopen om inspiratie op te doen en onze collecties vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang en verf te komen bekijken.
• Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak op een ander moment.
Online bestellingen (via contact of onze WEBSHOP) mogen worden afgehaald aan de winkeldeur

Voor vragen, advies of het maken van een afspraak bel ons:
0546 70 81 00

 

DEKKER WOONPROFESSIONAlS

In een sfeervolle ambiance vorm geven aan het nieuwe interieur van je woning, zaak of kantoor, dat kan nergens anders zó als bij ‘Dekker de Woonprofessionals’. Overal waar een mooi interieur gewenst is denken wij dan ook graag mee. Met onze uitgebreide collectie verf, behang, raamdecoratie, vloeren meubelen en accessoires is er voor elke wens een passende oplossing.

“Door onze brede collectie raamdecoratie, vloeren, meubelen, verf en behang kunnen we eindeloos variëren maar laten we je je interieur ook zien én voelen”

Dekker Woonprofessionals

SAMEN WERKEN AAN ‘ONS’ INTERIEUR

“Modern, landelijk, maar ook wel een beetje industrieel”. Zomaar een greep uit de sfeeromschrijvingen zoals ze regelmatig voorbij komen als het gaat om het interieur. Bij ons behoort het mooi maken van de meest uiteenlopende interieurs tot de orde van de dag. Door nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, vakmensen en ons team ontstaat er naast een mooi interieur ook een hechte band. Door de drijfveer om samen iets moois te maken wordt elk interieur automatisch ook een beetje ‘ons’ interieur.

DEKKER WOONPROFESSIONALS – SERVICE

Aangezien bij het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie vele factoren om de hoek komen kijken, is goed advies het halve werk. Omdat er veel komt kijken bij de creatie van het interieur van je dromen, werken wij met een team specialisten om dit in goede banen te leiden. Maar dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Daarnaast kun je bij Dekker Woonprofessionals ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze gehele collectie. Daarom houden wij rekening met de aanbiedingen die er lopen. Samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Dekker Woonprofessionals inschakelen als de beste.

DEKKER WOONPROFESSIONALS – VAKSPECIALIST

e huis mooi aankleden, inrichten en onderhouden is een écht vak waarbij ook een hoop mis kan gaan. Zou het niet fijn zijn om hiervoor samen te werken met één professionele partij die aan jou kant van de tafel zit? Met creatieve mensen die je verassen binnen je eigen smaak. En met technische mensen die écht weten waar ze het over hebben?

Aangezien wij ervaren vakmensen in dienst hebben en werken met de beste woonprofessionals, Zijn wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij werken met een team (binnenhuisarchitect, 3 stylisten, verf specialisten en een interieurbouwer/ontwerper), kunnen wij jou voorzien van de beste adviezen en de mooiste producten. Aangezien wij een groot assortiment hebben, zit er altijd wel iets voor jou bij. Daarnaast is alles wat je in onze winkel ziet, bij ons te verkrijgen. Kijk bij collectie voor jouw huisinrichting.

Vertrouw op de deskundigheid en het vakmanschap van Dekker Woonprofessionals: een hecht team van loyale stylisten, schilders en stoffeerders die met passie werken aan jouw project. Samen met jou bepalen we de leuke zaken, de rest regelen wij. Van het schilderen van kozijnen tot het aanleggen van vloeren en van maatwerk meubelen 3D ontwerp. Wij zorgen ervoor dat de ruimte of je huis binnen budget en op afgesproken datum klaar is.

Wist je dat je ons in kunt huren voor inrichting van je kantoor, winkelpand of horecazaak? Samen met onze stylisten, meubelontwerper en 3D ontwerper, schilders en stoffeerders, kunnen wij elke ruimte voorzien van een huiselijke uitstraling. Het is belangrijk dat je in je werkruimte rust kunt vinden. Hiermee helpen wij jou graag verder.
Wij zijn Dekker Woonprofessionals, de woonwinkel van Twente.