schilder

schilder

SCHILDEREN

Wanden een andere kleur geven? Houtwerk onderhouden? De trap schilderen? Haal onze schilder erbij, dan wordt het écht mooi. Een frisse laag verf maakt meubels, kozijnen en vloeren als nieuw. En een goedgekozen kleur op de muur geeft direct sfeer. Maar wat is de beste tint? Welk type verf gebruik je en hoeveel heb je nodig? Hoe ga je te werk? Gaat u zelf aan de slag of laat u het doen?

VAKMANSCHAP

Kleur is een kwestie van úw smaak en óns vakmanschap. Het blauw van uw keuze kan op een brede wand te donker zijn, of bij een bepaalde lichtinval te koel. Uw ideale behang is er misschien ook met een dessin dat geschikter is voor uw kamer. Onze schilder kan u hierin adviseren. En als u zelf gaat klussen, kan hij een stappenplan voor u maken. Dat werkt lekker efficiënt en voorkomt tegenvallend resultaten. Maar het allergrootste plezier dat hij u en uw huis kan doen is alles perfect voor u uitvoeren.

WERK UIT HANDEN

Ziet u op tegen schuren, krabben, kliederen en opruimen? Laat alles aan de vakman over. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt, heeft u geen rommel in huis en wordt het exact zoals u voor ogen heeft. Of nog net een beetje mooier.

Nodig onze schilder uit voor advies