MENU

Trendkleuren Voorjaar 2019

Ga aan de slag met de trendkleuren voor 2019, waarbij het Home Made By designteam haar inspiratie heeft gehaald uit de veelzijdige kleur oranje. Een kleur die levendig en energiek is, maar ook warm en uitnodigend. Benieuwd hoe deze trendkleuren in jouw interieur staan? Tijdens een Design Date adviseren we je graag!

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date

Loft – Home Made By Pompoen

De Home Made By kleur Pompoen is een intense, krachtige kleur. Pompoen gaat goed samen met de koele uitstraling van een Loft-interieur. Grijs, zwart en wit als basis met Pompoen geeft een spannend en gedurfd kleurcontrast.

Barn – Home Made By Panama

Een subtiele oranjetint die warmte brengt in je interieur en verbindt met de natuur. Panama is mooi in een combinatie met kleuren uit dezelfde tint. Het contrast wordt gecreëerd door het gebruik van donkere en lichte kleuren.

Park – Home Made By Rabarber

Een diepe roodtint met een oranje ondertoon die goed tot zijn recht komt in een klassiek interieur. Combineer Rabarber met zachte poedertinten voor een rijke, maar rustgevende uitstraling. Voor een luxueuze uitstraling combineer je de kleur met diepe bruintinten.

Wij gaan op ontdekkingsreis samen met jou. Omdat we het belangrijk vinden om te weten welke woonstijlen en interieurs jij mooi vindt. Maar het net zo belangrijk vinden om te weten welke wensen en levensstijl bij jou passen. Zo creëren we samen die speciale plek. Een plek die klaar is om omringd te worden door mooie herinneringen en bijzondere momenten.

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date