Herooooo

De juiste raamdecoratie vind je bij Vogel Wonen in Sliedrecht 

Om de warmte in huis te waarborgen, jezelf en je gezin te voorzien van privacy of om jouw interieurstijl te onderstrepen – het plaatsen van raamdecoratie heeft verschillende functies. Daarmee vormt raamdecoratie een welkome toevoeging in ieder interieur. Maar welk type raamdecoratie is het meest geschikt voor bij jou thuis? Bij Vogel Wonen in Sliedrecht 
vind je de meest uiteenlopende soorten: van paneelgordijnen tot duo-rolgordijnen. Bovendien kun je bij Vogel Wonen terecht om advies in te winnen rondom het plaatsen van jouw nieuwe raamdecoratie. 


Rolgordijnen in verschillende soorten bij Vogel Wonen 


Bezoek de winkel


Bij Vogel Wonen in Sliedrecht kun je je rolgordijnen naar eigen wens samenstellen. Van de kleuren en afmetingen tot het materiaal – doordat je zelf de touwtjes in handen hebt, weet je zeker dat je straks extra blij bent met je nieuwe rolgordijnen. Maar dat is niet de enige reden waarom ze bij Vogel Wonen enthousiast worden van dit product: het rolgordijn past wat stijl betreft in vrijwel ieder interieur en kan mooi worden gecombineerd met overgordijnen.

Het vouwgordijn: de klassieker van Vogel Wonen


Bezoek de winkel


Een vouwgordijn wordt aan de bovenkant van je raam gemonteerd en valt trapsgewijs naar beneden. De vouwgordijnen van Vogel Wonen danken hun elegante uiterlijk aan de klassieke vouw. Het zijn de staafjes in de stof, de baleinen, die ervoor zorgen dat de stof wordt strakgetrokken. Zou jij graag je interieur willen voorzien van een klassiek gordijn dat warmte en stijl uitstraalt? Neem een kijkje bij Vogel Wonen in Sliedrecht en ontdek welke opties er allemaal zijn.

De mooiste duo-rolgordijnen van Vogel Wonen 


Bezoek de winkel


Doordat het duo-rolgordijn uit twee stoflagen bestaat kun je niet alleen gelaagdheid aanbrengen in je interieur, maar ook zelf de lichtinval reguleren. Perfect voor een interieur waar het in de ochtend misschien wel te zonnig kan zijn, maar in de middag juist behoefte is aan extra licht. Bij Vogel Wonen vind je niet alleen een uitgebreide collectie duo-rolgordijnen, je kunt hier ook goed terecht om advies in te winnen. Wil je zeker weten dat jouw rolgordijnen straks goed hangen? Ook daarvoor ben je bij de specialisten van Vogel Wonen in het juiste adres.

De juiste verticale jaloezieën van Vogel Wonen 


Bezoek de winkel


Van textiel, aluminium of juist kunststof? Bij Vogel Wonen kun je zelf kiezen welke soort jaloezieën jouw smaak het beste onderstrepen. Ook in transparantie valt er een hoop te kiezen, evenals de breedte van de lamellen. Ook kunnen ze je bij Vogel Wonen in Sliedrecht passend advies geven over de eigenschappen van het materiaal en de details van de jaloezie. 


Vogel Wonen: vind jouw favoriete horizontale jaloezieën

Bezoek de winkel


Ben je op zoek naar een stijlvolle en tegelijkertijd betaalbare manier om het licht van buiten te filteren? Dan is de horizontale jaloezie die je bij Vogel Wonen vindt, een hele goed optie. Van de breedte van de lamel en de kleur tot aan het materiaal – bepaal zelf hoe jouw jaloezieën eruit komen te zien.  


Aandacht voor het plisségordijn van Vogel Wonen 


Bezoek de winkel


Plisségordijn bestaan uit strak gevouwen, geplooide stof. De plooi zorgt ervoor dat we dit type raamdecoratie ervaren als chique. Niet alleen is dit type gordijn zeer praktisch – het kan immers op een gebruiksvriendelijke wijze worden bediend – het ziet er ook bijzonder stijlvol uit. Kies jij voor een transparant gordijn van Vogel Wonen? Of ga je liever voor een exemplaar in verduisterende stof?

Het paneelgordijn van Vogel Wonen 


Bezoek de winkel


Een grote woonkamer wordt vaak gezien als een luxe, maar kan soms best lastig zijn om te stylen. Bij Vogel Wonen in Sliedrecht wordt het paneelgordijn niet alleen gebruikt ter raamdecoratie, maar ook om grote ruimtes mee af te scheiden.  

Een ode aan de hor van Vogel Wonen 


Bezoek de winkel


Wordt jij ’s nachts geteisterd door zoemende beestjes? Bij Vogel Wonen hebben ze de oplossing in de vorm van een hor. Sluit je deuren of ramen of met de horren van Vogel Wonen zodat jij straks weer heerlijk slaapt.

CONTACT
Vogel Wonen
Rivierdijk 745
3361 BV Sliedrecht
0184 41 37 53
info@vogelwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30$star
Woensdag
09:00 - 17:30$star
Donderdag
09:00 - 17:30$star
Vrijdag
09:00 - 17:30$star
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

*: alleen open op AFSPRAAK 
Zaterdag: vrije inloop

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief