Home Made By interieuradvies

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Wij bieden persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vakspecialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze interior designers voor een Design Date op een tijdstip dat jou uitkomt. Je kunt hiervoor kiezen uit 3 individuele design services: Design Date, Design Plan en Design Plan 3D:

1

LET'S DESIGN TOGETHER!

  1. 1. Design Date
  2. 2. Design Plan
  3. 3. Design Plan 3D

Design Date

Samen met één van onze interior designers ga je op zoek naar de woonstijl die het beste bij jou past. Wij willen graag weten wat jij een mooi interieur vindt, maar vinden het net zo belangrijk om te horen welke persoonlijke woonwensen jij hebt. Dit interieuradvies kan plaatsvinden in de winkel of gewoon bij jou thuis. €95,- per ruimte

MEER OVER DESIGN DATE

Design Plan

Het Design Plan is een uitgebreid advies, waarin een gekozen ruimte die je het belangrijkste vindt, de volledige aandacht krijgt. Samen met één van onze interior designers ga je op zoek naar de woonstijl die het beste bij jou past. Door de visuele vertaling van een 2D ontwerp krijg je een goed beeld van de ruimte. €395,- per ruimte

MEER OVER DESIGN PLAN

Design Plan 3D

In een uitgebreid en persoonlijk interieur adviesgesprek, wordt jouw woonstijl gevisualiseerd, zodat je het effect van de veranderingen kunt zien. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 3D impressies van de gekozen ruimte en de 3D visualisatie van de gekozen producten in de ruimte. €595,- per ruimte

MEER OVER DESIGN PLAN 3D

2

SHOP THE ROOM


Samen vinden we jouw match in de op stijl en kleur gecoördineerde Home Made By collecties Barn, Park en Loft met prachtige vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf en behang.

BEKIJK ONZE COLLECTIE

3

MADE SIMPLE


Laat ons team van betrokken woonprofessionals alles voor jou regelen, zonder zorgen. Van meten tot installeren, altijd met één aanspreekpunt. De garantie dat alles volgens jouw wensen verloopt.

BEKIJK ONZE VAKSPECIALISTEN

HOME MADE BY INTERIEURPROJECTEN

Bekijk de interieurprojecten die met HOME MADE BY collecties zijn gerealiseerd:

OVER ONZE INTERIEURADVIES SERVICE

Ons persoonlijk interieuradvies biedt alles wat je nodig hebt om jouw huis te transformeren in een persoonlijk & leefbaar thuis, voor een aantrekkelijk bedrag. De drie verschillende opties die wij aanbieden geven inspiratie, maar helpen ook bij het maken van de juiste combinaties en keuzes in raamdecoratie, vloeren, bekleding, behang en verf. Elk huis vraagt om een andere aanpak. Wil je alleen interieuradvies of maak je ook graag gebruik van onze vakspecialisten?

OVER ONZE WOONPROFESSIONALS

Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je leefsituatie passen. Er is erg veel keuze in het aanbod vloeren, raamdecoratie en bijvoorbeeld verf. Onze stylisten kunnen je met een persoonlijk interieuradvies goed adviseren. Zij vragen net even verder door, in de winkel of bij jou thuis. We willen graag weten wat je mooi vindt, maar ook hoe je thuissituatie er uit ziet. Want dat maakt een huis tot een echt thuis. Onze schilders, stoffeerders en andere vakspecialisten helpen je vervolgens om het ontwerp uit te voeren. Zij nemen alle zorg uit handen. Afhankelijk van het persoonlijke interieuradvies komen ze jouw trap, vloer, muur of raam schuren, schilderen, behangen, bekleden en/of decoreren.