Home Made By interieuradvies

INTERIEURADVIES - VAN ADVIES TOT REALISATIE

Wil jij van jouw huis een echt thuis maken? Wij bieden interieuradvies op maat. Onze interieurstylistes creƫren met jou een persoonlijk plan om jouw huis opnieuw in te richten. Tevreden over het plan? Onze vakspecialisten helpen je vervolgens om het ontwerp uit te werken. Zij nemen alle zorg uit handen.

PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Wij bieden drie verschillende opties aan waarbij de Home Made By stylisten samen met jou, jouw huis veranderen in een persoonlijk thuis:

REALISATIE DOOR WOONPROFESSIONALS

Je huis mooi aankleden, inrichten en onderhouden is een écht vak waarbij ook een hoop mis kan gaan. Zou het niet fijn zijn om hiervoor samen te werken met één professionele partij die aan jouw kant van de tafel zit? Met creatieve mensen die je verrassen binnen je eigen smaak? En met technische mensen die écht weten waar ze het over hebben?

Vertrouw op het interieuradvies van onze vakspecialisten

Meer weten?

HOME MADE BY INTERIEURPROJECTEN

Bekijk de interieurprojecten die met HOME MADE BY collecties zijn gerealiseerd:

OVER ONZE INTERIEURADVIES SERVICE

Ons persoonlijk interieuradvies biedt alles wat je nodig hebt om jouw huis te transformeren in een persoonlijk & leefbaar thuis, voor een aantrekkelijk bedrag. De drie verschillende opties die wij aanbieden geven inspiratie, maar helpen ook bij het maken van de juiste combinaties en keuzes in raamdecoratie, vloeren, bekleding, behang en verf. Elk huis vraagt om een andere aanpak. Wil je alleen interieuradvies of maak je ook graag gebruik van onze vakspecialisten?

OVER ONZE WOONPROFESSIONALS

Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je leefsituatie passen. Er is erg veel keuze in het aanbod vloeren, raamdecoratie en bijvoorbeeld verf. Onze stylisten kunnen je met een persoonlijk interieuradvies goed adviseren. Zij vragen net even verder door, in de winkel of bij jou thuis. We willen graag weten wat je mooi vindt, maar ook hoe je thuissituatie er uit ziet. Want dat maakt een huis tot een echt thuis. Onze schilders, stoffeerders en andere vakspecialisten helpen je vervolgens om het ontwerp uit te voeren. Zij nemen alle zorg uit handen. Afhankelijk van het persoonlijke interieuradvies komen ze jouw trap, vloer, muur of raam schuren, schilderen, behangen, bekleden en/of decoreren.