Nathalie Wieferink-Samson

Interieurstyliste bij Designstudio.

‘Interieur is een beleving die je niet enkel bereikt met het combineren van mooie producten. Door het beter leren kennen van mijn klanten, kan ik de vertaalslag maken naar een thuis die echt bij zijn/haar persoonlijkheid past’

MAAK EEN AFSPRAAK MET NATHALIE

Over Nathalie

Interieur is zoveel meer dan puur het combineren van mooie producten. Het geeft jou namelijk de kans om je eigen ‘ik’ te weerspiegelen. Vaak missen we dat stukje bezieling en persoonlijkheid in een woonruimte. Ik als interieurstyliste bij de Home Made By Designstudio leer jou als klant dan ook graag beter kennen. Wat zijn jouw hobby’s, wat drijft je? Waar wordt je ultiem gelukkig van en hoe beweeg jij je door jouw huis? Door hier dieper op in te gaan kan ik de perfecte vertaalslag maken naar een thuis, passend bij jouw karakter en lifestyle.

VRAAG NATHALIE OM ADVIES

Realisaties van Designstudio

Bekijk een impressie van een aantal projecten die zijn gerealiseerd door Nathalie:

ZIN OM JE EIGEN RUIMTE TE STYLEN?

KIES DAN EEN DESIGNDATE MET NATHALIE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

Plan een Design Date met Nathalie

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt bij Home Made By_ Designstudio plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt bij Home Made By_ Designstudio plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Nathalie

Nathalie: ‘Ik heb een ontembare passie voor het vak. Niet alleen door de veelzijdigheid en creativiteit ervan maar nog het meest door de eer die ik heb om bij iedere klant een kijkje in hun leven te mogen nemen.’

Lees hier onze klanten reviews