HET (T)HUIS VAN Nancy & Walter

Het (t)huis van Nancy & Walter

Nancy & Walter gaan wonen in een nieuw te bouwen huis in een mooie groene wijk. Het huis is groot en geeft voldoende ruimte voor het samengestelde gezin met 6 kinderen, waarvan er 4 meeverhuizen. Hun wens is om plaats voor een grote woon- en leef keuken, een compacte knusse zithoek maar ook een thuiswerkplek op de benedenverdieping te hebben. De zolderverdieping is 1 grote ruimte waar ze graag twee individuele puberkamers van willen maken. Ze benaderen mij om deze ruimtes voor de familie vorm te geven en met praktische oplossingen voor het gezin te ontwerpen.

materialenpalet Nancy & Walter

Corina over dit ontwerp

De basis voor de benedenverdieping vormt de grote woon- en leef keuken welke verplaatst wordt van de voor- naar de achterkant van het huis, met zicht op de tuin. Aan de voorkant van het huis wordt een klein maar praktisch thuiskantoor gesitueerd welke door een stalen glazen deur toch bij de rest van de woonkamer betrokken blijft. De zithoek komt bij het grote raam aan de voorgevel en oogt knus en compact. De houten jaloezieën laten daglicht prettig door maar geven privacy in de avond. Op de lange wand word een muurbankje gemaakt waar het prettig chillen is met vrienden en vriendinnen. De muurbank wordt gecombineerd met een hoge kast als divider. De grote ovale eettafel biedt voldoende plaats voor het hele gezin en akoestische wandpanelen zorgen dat de sfeer hier intiem en sfeervol is. Bij de achtergevel hangt een luchtige vitrage en op de vloer in de woonkamer ligt een stijlvol vergrijsde PVC vloer uit de Home Made By collectie.
De woonkamer is een sfeervolle plaats geworden, waar op elk moment van de dag, ieder lid van het gezin zich prettig “thuis” kan voelen.

KLEUR- EN MATERIALENPALET

MOODBOARD & 3D DESIGN

moodboard Nancy & Walter
3D design Nancy & Walter
materialen Nancy & Walter
materialen Nancy & Walter

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T) HUIS?

Plan dan een Design Date met Corina

Boek een Design Date

Corina: "Iedereen verdient een plek waar hij of zij zich thuis voelt. Ik draag daar graag aan bij. Als ik van een droom werkelijkheid kan maken en van een huis een echt thuis, dan ben ik gelukkig."