Herooooo

Een wereld van kleur met het behang van Bos in Boxmeer

Bos de woonprofessionals is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Boxmeer en omstreken (o.a. Beugen, Sambeek, Rijkevoort).Bos: voor iedere smaak een behangsoort 


Zit een verbouwing er op korte termijn niet in, maar zou je wel graag je interieur willen voorzien van een serieuze metamorfose? Met hulp van de woonprofessionals van Bos is de transformatie van jouw woning binnen handbereik. Hoe? Door je interieur te verrijken met één van de behangsoorten van Bos. Laat je informeren en inspireren door de specialisten van Bos, zodat je zeker weet dat het behang dat je kiest perfect past bij de rest van je interieur. Maar niet alleen op het gebied van kleur en dessin ben je bij Bos in Boxmeer aan het juiste adres – ook als het aankomt op het aanbrengen van het behang, kun je hier terecht voor passend advies. Ga je graag zelf aan de slag om de klus te klaren? Of vind je het prettiger om hier hulp bij te hebben? 


Laat je vervoeren met de collectie van Home Made By
 bij Bos

Bezoek de winkel


Bij Home Made By laten ze zich bij de ontwikkeling van hun verschillende producten inspireren door de natuur. Ook de behangcollectie van Home Made By wordt gekenmerkt door een subtiele knipoog naar al het moois dat je tegenkomt tijdens een prachtige boswandeling of tijdens een dagje strand. Het rustieke, warme kleurenpalet dat de behangcollectie typeert, zorgt ervoor dat de behangsoorten iedere kamer verrijken, zonder teveel op te vallen. Benieuwd naar de Home Made By behangcollectie die het beste in je interieur naar boven haalt? Laat je inspireren door de specialisten bij Bos in Boxmeer. 


Droom weg bij de kleurrijke Bos collectie van PIP Studio


Bezoek de winkel


Heb je altijd al gedroomd van een kleurrijke wand waar de mooiste vogels bijna tot leven komen? Van een slaapkamer waar wegdromen extra makkelijk gaat met een dromerig behang? Bij PIP Studio deinzen ze niet terug van ontwerpen die je fantasie te boven gaan. Ook bij Bos weten ze hoeveel een vrolijk behang kan doen met je interieur. Daarom vind je in deze speciaalzaak in Boxmeer de mooiste selectie van het kleurrijke PIP Studio. Kijk jij straks vanuit het bureau in je studeerkamer op naar een rijke bloemenwand? Of straalt de schouw in de woonkamer straks een stijlvolle lichtzinnigheid uit met het bijzondere vogelbehang van PIP Studio? 


Kies je stijl met Eijffinger bij Bos 


Bezoek de winkel

 

Romantisch, hip of juist met een vintage knipoog? De behangsoorten van Eijffinger kenmerken zich door een gevarieerde collectie die bestaat uit uitgesproken dessins. Vanuit hun eigen studio worden de verschillende behangsoorten ontworpen. De verrassende collectie van Eijffinger kun je herkennen aan de vrolijke en gedurfde handtekening. Neem een kijkje bij Bos en bekijk welk ontwerp van Eijffinger jouw stijl het beste weerspiegelt. 


Onderdeel van de Bos collectie: Hooked on Walls 


Bezoek de winkel


Zowel op het gebied van materialen als dessin staat Hooked on Walls bekend als een innovatief merk. En dat is precies waarom je een prachtige selectie van dit label vindt bij Bos in Boxmeer. In ieder ontwerp worden de grenzen opgezocht. Het resultaat? Een collectie met uitgesproken ontwerpen die visueel weet te verrassen. 


Kunstzinnig wonen met Arte van Bos 


Bezoek de winkel


Stap binnen bij Bos in Boxmeer om je te laten inspireren door de kunstzinnige behangcollectie van het stijlvolle Arte. Met hun vooruitstrevende 3D behang kun je thuis de allure van een kunstgalerie creëren. Laat je – net als de grote kunstenaars van deze eeuw – inspireren door de grafische patronen van nu met het stijlvolle behang van Arte, verkrijgbaar bij Bos. 


Waarom Bos voor BN Walls kiest 


Bezoek de winkel

 

Het vliesbehang van BN Walls is om meerdere redenen geliefd bij de woonspecialisten van Bos. Zo blijft deze behangproducent trouw aan haar eigen productietechnieken. Hierdoor kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Maar ook de uiteenlopende ontwerpen zorgen ervoor dat iedereen kan slagen bij BN Walls. Laat je bij Bos in Boxmeer verwonderen over de rijke collectie.  

CONTACT
Bos de woonprofessionals
Elzenstraat 58
5831 LK Boxmeer
0485 57 32 87
info@bosdewoonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

* Alleen op afspraak.

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief