BOS DE WOONPROFESSIONALS

Elzenstraat 58
5831 LK Boxmeer
0485 57 32 87
info@bosdewoonprofessionals.nl

Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

 

Over Bos, Boxmeer

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf.

Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Marjo Bos

Marjo Bos

eigenaar, creatief-adviseur

Walter Bos

Walter Bos

adviseur, eigenaar

Erik-Jan Siebert

Erik-Jan Siebert

stoffeerder

Ryan van Arensbergen

Ryan van Arensbergen

creatief-adviseur

Petrie Schoenmakers

Petrie Schoenmakers

creatief-adviseur

Nieuws uit Boxmeer

Volg hier de ontwikkelingen van Bos


 

Wat kun je bij Bos vinden?


Collectie producten in Boxmeer

 

Bos - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals een wollen tapijt? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Bos in Boxmeer binnen voor een passend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Bos kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Bos in Boxmeer ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Bos overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Bos – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Bos in Boxmeer. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Bos zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Bos in Boxmeer kun je alle kanten op.

Bos – ONZE SERVICE

Van het kopen van je nieuwe vloer, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Bos in Boxmeer ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Bos inschakelen als de beste.

Bos – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van je nieuwe gordijnen is voor ons geen enkel probleem. Bij Bos weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, of juist duo-rolgordijnen.