Horren bij van Losenoord

Van Losenoord is dé horren- en interieurspeciaalzaak voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Bezoek de winkel

 

Horren voor uw ramen en deuren zijn de ideale oplossing om mieren, wespen en vliegen buiten de deur te houden, terwijl u op zomerse dagen toch uw kamer kunt ventileren. Een hor voor uw ramen en deuren zorgt voor frisse lucht binnen en houdt ongedierte buiten uw huis in Putten.

Unilux dealer

VAN LOSENOORD is de dealer van UNILUX horren in Putten.

Horren op maat
Bij ons vindt u verschillende hor typen, zoals plisséhorren, voorzethorren of inzethorren, die verkrijgbaar zijn in verschillende profiel- en gaaskleuren. Naast de vaste horren bieden wij tevens oprolbare horren, waarbij het gaas netjes in de koof wordt opgerold en het hor minder snel vuil wordt.

Plisséhordeur het meest gebruiksvriendelijk
Een plisséhordeur is één van de meest gebruiksvriendelijke hordeuren die er op de markt zijn.
Het geplisseerde gaas is heel flexibel en het frame is zeer gemakkelijk te bedienen. Een plisséhordeur kan op elke gewenste stand blijven staan en is erg stabiel.

De hordeur van Unilux is kindvriendelijk en rolstoelvriendelijk.
Het is mogelijk een plisséhordeur voor dubbele openslaande deuren te bevestigen. Unilux is het toonaangevende merk uit Nederlandse fabriek, die ontwerp, fabricage en nazorg op een hoog peil hebben staan.

Laten inmeten en laat u adviseren
Laat uw plisséhordeur altijd door VAN LOSENOORD uit Putten inmeten. Er zijn zoveel mogelijkheden om het product precies passend te krijgen dat we u daar graag in adviseren. Vanzelfsprekend kunnen wij dan ook tegen een vergoeding de montage verzorgen zodat er ook geen verrassingen achteraf ontstaan.