Herooooo

RAAMDECORATIE BIJ VAN LOSENOORD, PUTTEN

Van Losenoord is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Raamdecoratie op maat bij van Losenoord Putten

Trendy rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, lamellen, plisségordijnen, paneelgordijnen en shutterszijn tegenwoordig ware interieuritems geworden.

De interieurspecialist van van Losenoord helpt je bij het maken van de juiste keuze. Welk soort binnenzonwering het wordt en waar het komt te hangen.

Bij van Losenoord Putten eindigt de service niet met advies over kleuren, soorten en merken. Ook een professionele opname van de maten en de montage behoren tot ónze verantwoordelijkheid. Succes gegarandeerd!

Van Losenoord – welk rolgordijn kies jij?

Bezoek de winkel

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn praktische sfeermakers die door hun eenvoud in elk interieur passen. Een rolgordijn is compact en goed te plaatsen in elk kozijn.

Ook voor dakramen zijn (cassette)rolgordijnen een uitkomst. Met een verduisterende stof zorgt het cassetterolgordijn voor nagenoeg 100% verduistering. In de kinderkamer kan een rolgordijn naast lichtverduisteraar ook goed gebruikt worden om de warmte buiten te houden. De keuze in rolgordijnen is onvoorstelbaar. Er is bij van Losenoord keuze uit tientallen uni kleuren, dessins of stoffen met een structuur. Naast verduisterende stof kun je ook kiezen voor een transparante stof stof die het licht mooi filtert. Of voor Ausbrenner stoffen waarbij het dessin van de stof wordt gevormd door transparante en niet-transparante delen, wat zorgt voor een speciale lichtinval. Tegenwoordig zijn er zelfs rolgordijnen die door allerlei specifieke behandelingen zelfs vervuilde lucht absorberen.

Van Losenoord – een revolutie in vouwgordijnen

Bezoek de winkel

Vouwgordijnen

Door de vele toepassingsmogelijkheden zijn vouwgordijnen in vrijwel elke ruimte in de woning te gebruiken. Voor een gefilterde lichtinval kies je voor transparante stoffen. Wil je dat de vouwgordijnen een verduisterende werking hebben dan laat je ze voeren. Bij van Losenoord Putten vind je een zeer groot sortiment stoffen van eerste klas kwaliteit zoals luxe stoffen waar chenille garens in zijn verwerkt.
Vouwgordijnen zijn helemaal van deze tijd. Je kunt de vouwgordijnen versieren met ringen, een roede, schulprand schepjes of zelfs Swarovski kristallen. Van veel stoffen vouwgordijnen zijn ook bijpassende gordijnen of paneelgordijnen te bestellen. Laat je informeren en inspireren in de winkel van Van Losenoord in Putten.

De voordelen van duo-rolgordijnen van Van Losenoord

Bezoek de winkel

Duo rolgordijnen

Bepaal zelf de lichtinval in huis.
Het duo rolgordijn is bij Van Losenoord Putten verkrijgbaar in meer dan 40 prachtige kleuren.
Nieuw: XL of XXL duo rolgordijnen, met banen van maar liefst 25 cm of 40 cm! Nu ook verkrijgbaar in verduisterende stof, dus ook geschikt voor de slaapkamer.

Kies voor stijl met de verticale jaloezieën van Van Losenoord

Bezoek de winkel

Verticale jaloezieën

Met verticale jaloezieën kies je voor functionaliteit in combinatie met sfeer. Geniet van een vrij uitzicht zonder inkijk en bepaal zelf de gewenste lichtinval.
Er is een ruim aanbod van verticale jaloezieën in stof, aluminium en kunststof in heel veel kleuren bij van Losenoord.

VERSCHILLENDE MATERIALEN LAMELLEN

Wij bieden een keuze uit vele decoratieve lamellen van aluminium, kunststof of textiel in diverse lamelbreedten. Kies bijvoorbeeld voor de exclusieve ausbrenner stoffen, de glanzende satijnen lamellen of voor vitrage lamellen. Voor werkkamer of kantoor zijn er brandvertragende lamellen voor extra veiligheid of speciale beeldschermlamellen, die de hinderlijke schittering van het zonlicht op uw scherm voorkomen. Stoffen lamellen zijn hand- of machinewasbaar. Ook de aluminium lamellen zijn eenvoudig schoon te houden en vochtbestendig. Meer weten? Je van Losenoord Putten interieurspecialist informeert je graag! Alles wordt op keurig op maat gemaakt, ingemeten en gemonteerd.

Horizontale jaloezieën van Van Losenoord

Bezoek de winkel

Horizontale jaloezieën

Naast de 'klassieke' horizontale jaloezie van aluminium , is deze nu ook verkrijgbaar in hout, textiel en kunststof. Je hebt bij van Losenoord Putten de keuze uit heel veel kleuren en dessins. Hout zorgt voor een warme uitstraling en is leverbaar in diverse kwaliteiten en afwerking of kies voor bamboe.

Textiel lamellen zijn de ultieme combinatie tussen enerzijds het zachte van textiel en anderzijds het strakke van horizontale jaloezieën. De lamellen hebben een stoere extra breedte van maar liefst 50 mm en filteren het licht op subtiele wijze. Een houten horizontale jaloezie is ook heel goed te combineren met gordijnstoffen. Kijk gerust bij Van Losenoord interieurspecialist in het grote assortiment van de bekende merken.

Perfect combineren door veel extra opties in afwerking.
Zorg voor een perfecte match met je interieur en kiezen voor een persoonlijke afwerking. Dit kan met bijvoorbeeld verschillende diktes en kleuren ladderband en koofafwerking aan de bovenzijde van de jaloezie.

Aandacht voor de plisségordijnen van Van Losenoord

Bezoek de winkel

Plisségordijnen

Plisségordijnen worden gezien als een van de meest sfeervolle vormen van raamdecoratie. De zigzag gevouwen stof zorgt voor een vriendelijke uitstraling en zorgt ervoor dat het licht helemaal of gefilterd wordt buiten gehouden.

De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Met transparante stoffen kan er door de stof heen gekeken worden. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht. Voor nagenoeg 100% verduistering kun je kiezen voor de verduisteringsstoffen.

EXTRA ZON- EN WARMTEWEREND

Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres zijn de parelmoergecoate en gemetalliseerde stoffen. Deze zorgen voor extra zon- en warmtewering. Voor serre of dakraam wordt een cassettesysteem gebruikt waardoor het gordijn mooi strak blijft hangen. De dupligordijnen ofwel Duette® zijn voorzien van een dubbele stoflaag in een honingraatvorm, waarbij de ophaalkoorden onzichtbaar tussen de stoflagen zijn verwerkt. Door de stilstaande luchtlaag van deze honingraad structuur heeft deze vorm van raamdecoratie bovendien een isolerende werking. De Van Losenoord collectie plisségordijnen bevat verschillende uni-, dessin- en structuurstoffen in moderne kleuren. Natuurlijk kan van Losenoord Putten als interieurspecialist je precies vertellen wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

Het paneelgordijnen van Van Losenoord onder de loep

Bezoek de winkel

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn brede banen verticale stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. De minimale breedte is 120 cm en de maximale breedte 600 cm.

De paneelgordijnen zijn zeer geschikt voor grote ramen, schuifpuien of openslaande deuren. Je kunt ze ook gebruiken als scheidingswand in woonkamer of open keukens maar ook in kantoorruimtes. Of gebruik ze om kastwanden mooi weg te werken. De collectie van Van Losenoord biedt een ruime keuze uit transparante, uni, structuur en gedessineerde stoffen in diverse kleurstellingen. Een gedeelte van de paneelgordijnstoffen is vlamvertragend. Bijzonder zijn de structuurstoffen, heel fijn of juist heel grof geweven. Voor extra reflectie van zonlicht en warmte kun je kiezen voor een stof met parelmoercoating. Voor een diffuse lichtinval zijn er de transparante stoffen of de ausbrenner stoffen. Het dessin op deze ausbrenner stoffen is transparanter dan de rest van de stof, wat een bijzonder effect geeft.

Voor de bediening is er keuze uit staaf- en koordbediening. Doordat de stof in een handomdraai van het bedieningssysteem kan worden losgemaakt, zijn de paneelgordijnen eenvoudig te reinigen. De interieurspecialist van Van Losenoord Putten helpt je graag met het maken van je keuze.