Herooooo

Kwaliteitsverf vind je bij Van Losenoord in Putten  

Van Losenoord is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Van Losenoord: voor een interieur vol kleur

Van een dromerige sfeer met een kleurenpalet in pastel tot een statement uitstraling met een intense, donkere kleur – de woonspecialisten van Van Losenoord weten precies waarmee je jouw interieur naar een volgend level tilt, volledig volgens je eigen stijl. Maar niet alleen op het gebied van stijl ben je bij Van Losenoord aan het goede adres, ook als het aankomt op het geven van advies over verfmaterialen en verftechnieken loont het om een bezoekje te brengen aan deze speciaalzaak in Putten. Zou je het schilderen van je binnen- of buitenruimte graag willen uitbesteden? De schilders van Van Losenoord staan altijd voor je klaar.

De topkwaliteit verf van Van Losenoord in Putten

Alleen het beste voor jouw thuis

Bezoek de winkel

Home Made By verf

Ben jij van mening dat je huis zoveel meer is dan de plek waar je woont? Zo denken ze er bij Van Losenoord ook over. Daarom nemen ze bij Van Losenoord ieder aspect van je interieur hartstikke serieus. Zo ook de verf op je muren. Om deze reden hebben ze bij Van Losenoord hun eigen verf ontwikkeld, gebaseerd op de wensen van de meest professionele schilders. Kan jouw interieur wel een extra verflaag gebruiken? Laat je informeren door het team van Van Losenoord en kom erachter welke Home Made By verf het beste past bij jouw interieur.

Shop Sigma bij Van Losenoord

Omdat jouw interieur verf van topkwaliteit verdient.

Bezoek de winkel

De hoogwaardige producten van Sigma zijn bijzonder populair in interieurland als het gaat om het verfraaien en afwerken van de meest uiteenlopende oppervlakken. Bij Sigma streven ze ernaar om producten aan te bieden waarbij mens en milieu zo min mogelijk worden belast. Om deze reden zijn ze bij Van Losenoord ook blij dat ze de topkwaliteit verven van Sigma kunnen verkopen. Welke coating of lak het mooiste effect teweegbrengt op welk type oppervlak? Daarover kunnen ze je bij Van Losenoord volop informeren. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur geschikt is voor welke ruimte in huis? Ook daarvoor kun je terecht bij de woonspecialisten van Van Losenoord in Putten.

Van Losenoord: verf van Boonstoppel

Al meer dan 100 jaar een begrip in de interieurbranche 


Bezoek de winkel

Bij Boonstoppel staat kleurselectie en kleurbescherming al meer dan 100 jaar centraal. De verven zijn speciaal ontwikkeld voor schilders die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zoals de schilders van Van Losenoord. Het is dan ook de jarenlange kennis en ervaring in de schildersbranche waarmee het succesvolle Boonstoppel zich onderscheidt. Ben jij opzoek naar de juiste verf om jouw klassieke interieur mee te vernieuwen? Of zoek je een stijlvolle kleur om jouw moderne woning mee te verrijken? Bij Van Losenoord in Putten geven ze zowel advies op het gebied van kwaliteit als op stijl.

Van Losenoord: Pure & Original

Bezoek de webshop

Pure & Original Schildersbedrijf

Wij zijn de trotse partner en exclusief Pure Original schilder en sterapplicateur van Pure & Original Nederland. Sinds 2011 werken wij intensief samen met Pure and Original. Hierdoor hebben wij niet alleen heel veel product kennis opgedaan over o.a. Krijtverf, Kalkverf en Marrakech Walls, maar weten wij ook de unieke sfeer van Pure and Original te vertalen naar u eigen project.

Sterapplicateur van Pure & Original wordt je niet zomaar. Wij zijn door Pure & Original geselecteerd voor een intensieve samenwerking met vakmanschap op te zetten. De Sterapplicateurs van van Losenoord Schildersbedrijf, zijn vakmensen die u project volledig uit handen kunnen nemen. Hierbij werken we veel samen met onze of jouw eigen binnenhuisarchitect of interieurstylist. Wij kunnen u zelf natuurlijk ook goed adviseren bij de kleur- en materiaalkeuze en voeren de projecten op een strakke en professionele manier uit.

PURE & ORIGINAL AANBRENGEN

Als sterapplicateur zijn wij de aangewezen partij om projecten uit te voeren met de producten van Pure and Original. Wij beheersen de technieken en laten dit keer op keer zien in projecten. Niet voor niets worden wij veel gevraagd door Pure and Original zelf om projecten voor hun uit te voeren.

PURE & ORIGINAL VERF EN KLEUREN

Pure & Original heeft behalve een uitgebreide collectie verven voor binnen en buiten ook een enorm scala aan schitterende verf kleuren, 143 om precies te zijn, die op handgeschilderde kleurkaarten als stalen te zien zijn in in onze winkel. Om een goed keuze te laten maken in soort verf, uitstraling en toepassing, staan wij samen met onze styliste graag voor u klaar.
Wij zijn Pure & Original Sterdealer voor de Gemeente Putten, Ermelo, Harderwijk, Garderen, Uddel, Barneveld, Kootwijk, Otterlo, Harskamp, Apeldoorn, Lunteren, Zeewolde, Nijkerk en Amersfoort.

CONTACT
Van Losenoord Schilder - Stylist - Stoffeerder
Da Costastraat 33
3881 JD Putten
0341 35 25 15
info@losenoord.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief