MANON

Interior Designer bij t' Binnenhuis in Groningen.

'Met mijn passie voor interieur probeer ik de klant enthousiast te maken. Ik beleef dan ook veel plezier aan de nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen.'

PLAN EEN DESIGNDATE MET MANON

OVER MANON

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij ’t Binnenhuis als Interior Designer. Hier ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de creatieve adviezen. Ik kan begeleiding geven in het proces om een woning te transformeren door kleine ingrepen (Design Plan) maar ook door middel van 2D of 3D aanzichten te laten zien wat de mogelijkheden zijn van een nieuwe of bestaande woning en/of verbouwing. De woonwensen maak ik tastbaar met een Persoonlijk Moodboard met inspiratiebeelden, kleuren en materialen. Met de indelingsplannen die ik vervolgens maak probeer ik het optimale uit de betreffende ruimte te halen. Belangrijk vind ik daarbij dat ik jouw wensen, woonsituatie en leefstijl meeneem in de ruimtelijke vormgeving. Het definitieve plan koppel ik vervolgens aan een kleuren- en materialenplan waarbij ik met liefde de elementen uitzoek die het woongenot verhogen. Als extra optie kan ik met je meedenken over passende meubelen, een goed lichtplan en kasten op maat in samenwerking met onze meubelmaker. Om een goede indruk te geven van het beoogde eindresultaat kan ik de betreffende ruimte voor je in 3D tekenen. Hierbij krijg je vervolgens een aantal mooie impressies zodat je goed kunt zien wat het resultaat kan gaan worden. Ben je helemaal overtuigd? Dan sta ik met ons hele team voor je klaar om het tot in detail uit te voeren.

Wil je graag advies maar is een uitgewerkt Design Plan niet nodig? Elke dag staan wij in de winkel voor je klaar om je te voorzien in allerlei soorten advies. Hoe groot of klein je vraag ook is en voor ieder budget, wij vinden dat fijn wonen voor iedereen beschikbaar moet zijn en helpen je graag!

VRAAG MANON INTERIEURADVIES

INTERIEURPROJECTEN VAN MANON

Bekijk onze binnenkijkers:

DE WERKWIJZE VAN INTERIEURSTYLISTE MANON

1. Design Date (kennismaking) in onze winkel waarbij we jouw woonwensen bespreken aan de hand van meegebrachte foto's en plattegronden.

2. Keuze uit 3 adviesdiensten, onze Design Services: een Design Plan, Design Plan 2D, Design Plan 3D.

3. De mogelijkheid om het project door ons te laten uitvoeren in samenwerking met onze stoffeerder(s), schilder, behanger en meubelmaker.

PLAN EEN DESIGNDATE MET MANON

DESIGN DATE

Tijdens een Design Date ontvang ik je graag in de winkel zodat we kennis kunnen maken en ik jou/jullie kan laten zien wat wij voor je kunnen betekenen. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw woonwensen aan de hand van meegebrachte foto’s en plattegronden. We bespreken welke ruimte(s) je wilt gaan aanpakken, welke materialen jouw voorkeur hebben en inventariseren welke van onze drie Design Services het beste aansluiten op jouw behoeften. Op deze manier helpen wij je erachter te komen hoe je het meeste uit jouw budget kan halen.

DESIGN PLAN

Na de Design Date hebben we gezamenlijk besloten dat een Design Plan het beste aansluit bij je wensen. Ik ga voor jou aan de slag met kleuren- en materialen en visualiseer de sfeer van de betreffende ruimte in een Persoonlijk Moodboard. Vervolgens nodig ik je uit in de winkel om het gehele plan te bespreken waarbij jij een mooie woonbox van ons cadeau krijgt gevuld met een Persoonlijk Moodboard en kleuren- en materialenplan. Natuurlijk krijg je daarbij ook een passende offerte zodat je een indruk krijgt van de kosten. Vervolgens kunnen wij het plan geheel naar wens uitvoeren.

DESIGN PLAN 2D

Bij een Design Plan 2D kom ik graag na de Design Date bij je thuis. Op deze manier kan ik de ruimte(s) inventariseren en een goede indruk krijgen van je leefstijl, hobby’s en woonwensen. Ik meet de ruimte in en fotografeer deze. Tijdens deze afspraak ga ik nog graag even met je om tafel om alle wensen en eisen samen door te nemen zodat we niets vergeten. Vervolgens ga ik aan de slag met het Persoonlijke Moodboard en de eerste indelingsschetsen. Zodra ik deze klaar heb nodig ik je uit in onze winkel om deze te bespreken. Afhankelijk van de ruimte laat ik je meerdere indelingsopties zien zodat je zelf kan kiezen waar je voorkeur naar uit gaat. Uiteraard zal ik je hierin begeleiden naar de beste keuze. Zodra we het definitieve indelingsplan hebben gekozen ga ik aan de slag met het kleuren- en materialenplan. Ik ga voor jou op zoek naar precies al die mooie elementen die passen binnen de beoogde sfeer en voldoen aan jouw woonwensen. Het definitieve plan presenteer ik in 2D vorm en krijg je van ons overhandigd in een mooie woonbox die je mee naar huis krijgt. Hierin zit het complete plan met staalmateriaal en een offerte voor de geadviseerde producten. Vervolgens kunnen wij het plan geheel naar wens voor je uitvoeren.

DESIGN PLAN 3D

In de basis is deze design service hetzelfde als het Design Plan 2D echter tekenen we in deze optie de betreffende ruimte(s) in 3D. Hierdoor krijg jij van ons een aantal 3D impressies van hoe de ruimte er uit kan komen te zien.

IS EEN VAN ONZE DESIGN SERVICES WAT VOOR JOU?

Onze adviespakketten zijn erop gericht om te voorzien in het neerzetten van een goede basis waarbij de materialen en kleuren het uitgangspunt zijn. Vanuit onze winkel leveren wij vloeren, raambekleding, gordijnen en toebehoren, muurkleuren, behang en hebben we een kleine collectie meubelen en verlichting. Onze pakketprijzen zijn samengesteld op basis van een combinatie tussen een indelingsplan, kleur- en materialenplan, interieurontwerp, meubeladvies en een lichtplan.

Twijfel je welke Design Service het beste bij je past of wijkt je vraag af van bovenstaande pakketten? In onze winkel geven wij dagelijks kleur- en materiaaladvies en kunnen wij je op veel manieren helpen. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden of plan een Design Date in om eens kennis te maken.