HET (T)HUIS VAN Quiriéne

Het (t)huis van Quiriéne

De aanvraag kwam en hoe leuk! Moeder Jáskara die haar dochter Quiriéne een mooie metamorfose van haar tienerkamer gunt.
Quiriéne is 20 geworden en gaat na een tussenjaar beginnen aan een nieuwe studie. Ze is een alleskunner, sportief, slim en heeft een brede interesse. Eigenlijk is ze onwijs goed in alles wat ze aanpakt maar dansen staat boven aan de lijst. Geen wonder dat haar ouders trots op haar zijn! Quiriéne is vooral een schat. Ze heeft behoefte aan een eigentijdse plek die past bij haar leeftijd. Ze houdt van een opgeruimde en rustige omgeving. En graag een groter bed! De ruimte bevindt zich op de bovenverdieping waar op de overloop ook de wasmachine staat.

Ik wil graag de droomplek realiseren voor deze lieve getalenteerde jonge vrouw.

materialen palet Quirene

Ariane over dit ontwerp

Voor de zolderkamer is een indeling gemaakt voor studeren, relaxen, chillen met vriendinnen en vrienden. Er is rekening gehouden met een groter bed, veel opbergruimte voor haar kleren, make-up en haar grote hobby: tassen!
Een deel van de overloop mag bij haar kamer getrokken worden. Geen overbodige luxe gezien de beperkte ruimte met schuine wanden. Een hoogslaper is niet gewenst waardoor de oppervlakte slim ingedeeld moet worden. Kasten krijgen dubbele functies, dienen als scheidingswand en bureau. Een kast op maat tot de nok is ideaal voor de schuine wanden. De wastafel wordt in de kast geplaatst waardoor het niet meer op zichzelf. Ook haar tv krijgt een plek in de kast die tegenover het bed is geplaatst. Tegen het knieschot een mooie lage kast voor boeken en accessoires, een deel van die kast is haaks geplaatst waardoor een hoekje gevormd wordt voor een knusse zitplek.

KLEUR- EN MATERIALENPALET

MOODBOARD & 3D Design

moodboard Quiriene
3D design Quiriene
materialen palet Quiriene
materialen palet Quiriene

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T)HUIS?

Plan dan een Design Date met Ariane

Boek een Design Date