Janneke

Styliste bij Dorien de Woonprofessionals

'Mijn doel is samen met de jou je eigen thuis te creëren. Als stylist help ik bij het alles doen samenvallen in je interieur'

PLAN EEN AFSPRAAK MET JANNEKE

Over Janneke

Na diverse opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van kleur, materiaal en ruimtelijkevormgeving, kwam ik er achter dat ik al deze vaardigheden in kan zetten als interieurstylist.

Ik pak graag aan bij een inrichtingsproject en ga door tot de juiste resultaat ontstaat. Hierin neem ik je wensen, je budget en de karakteristike elementen van een woning allemaal in mee. Er is een moment waarop alles op zijn plek valt. 

VRAAG Janneke OM ADVIES

Realisaties van Dorien De Woonprofessionals

  

Zin om je eigen ruimte te stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET JANNEKE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€150,- per ruimte (incl. waardebon t.w.v. €50)

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte (incl. waardebon t.w.v. €100)

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€695,- per ruimte (incl. waardebon t.w.v. €100)

MAAK EEN AFSPRAAK MET Janneke

Janneke: 'Werken met bestaande interieurelementen is veel interessanter en vaak lastiger maar daardoor wel persoonlijker.'