Klanten reviews

Klanten reviews van Dorien

Kaylie uit Lemele

"Super goed geholpen"

★★★★★

Coby & Wim LEMELE

"Prettige hulp bij kleurenkeuzes, goede alternatieven bij leverings problemen van de fabriek. Nette montage en prima aftersale services."

★★★★★

Sonja uit Nieuwleusen

"Een fijn team wat goed met je mee denkt, om tot een mooi resultaat te komen. We zijn er heel blij mee!"

★★★★★

Lisette uit Dalfsen

"Super blij met het resultaat van de verbouwing. Het interieur advies heeft hier zeker aan mee geholpen. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen, geluisterd naar je wensen, meegedacht en ze weten er een unieke twist aan te geven. Een interieuradvies van Dorien of Janneke is nooit saai!"

★★★★

Hetty uit Dalfsen

"Dorien heeft alle tijd voor ons genomen en allerlei mogelijkheden laten zien voor raambekleding. Ze heeft alles ter plekke in ons huis opgemeten en alle raambekleding is keurig gemonteerd. We zijn super tevreden over hoe we zijn geholpen? "

★★★★★

Nanoe uit Dalfsen

"Er is fantastisch gekeken naar onze wensen en behoeften. Vanuit daar is er een voorstel gedaan en een ontwerp gemaakt. Janneke heeft ervoor gezorgd dat het een passend, sfeervol en mooi geheel is geworden. Alle kleuren matchen goed mooi bij elkaar passen en komen mooi bij elkaar. Top service!!"

★★★★★

Geralt uit Dalfsen

"We zijn fantastisch geholpen met de aankleding en inrichting van onze nieuwbouw woning."

★★★★★

Arne uit Dalfsen

"Alle tijd, advies zoals gewenst, keurige montage, goeie after sales. Kortom: een volgende keer zie je ons weer!"

★★★★★

Tineke uit Dalfsen

"We vonden de adviezen en de wensen die we hadden goed tot elkaar komen zowel met de verf keuze als de aankleding"

★★★★★

Kees en Marit uit Dalfsen

"Team DORIEN heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor de inrichting en de kleuren van ons nieuwbouwhuis. Ze zijn echt een kei in het combineren van kleuren, denken out of the box en nemen ruim de tijd voor je. Oftewel; we zijn ontzettend tevreden met alle hulp en met het eindresultaat!"

★★★★★

Dienke uit Dalfsen

"Al jaren voor ons een vertrouwd adres. Toegankelijk, meedenkend, kleurrijk, creatief, oplossend en prettig team!"

★★★★★

Mark en Christa uit Dalfsen

"Vanaf begin tot eind goed geholpen. Eerst met verrassend kleuradvies voor onze verbouwde woonkamer, tot superstrak behangen en aanschaf van nieuwe mooie banken. Gewoon top!"

★★★★★

Jentje uit Staphorst

"Via een collega bij Dorien terecht gekomen, aangezien ik ging verhuizen en op zoek was naar een leuke inrichting van het huis. Via de mail een afspraak gemaakt, en zo'n 2uur om tafel gezeten. Wat ik wel wist qua inrichting was dat ik niet van "standaard" hou en een beetje apart mocht ook wel. Alles werd uitgewerkt op papier en de kleuren werden bij elkaar gezocht. Dat was erg leuk om te zien en ik was er zeer tevreden over. Het wachten was dus, dat alles qua kleuren en meubels bij elkaar ging komen. Inmiddels is het zo'n 4 mnd geleden dat ik alles kreeg, en ik ben er heel erg blij mee! Ik voel me er echt "thuis". De stijl is precies wat bij mij past. Al met al zeer tevreden over alles. Aanrader om hier je advies/ideeën op te doen."

★★★★★

Dennis uit Heino

"Super geholpen!! Elke dag hebben we er plezier van. Zowel de kleuren vanuit het advies als de verf die we hebben gebruikt. Het blijft mooi door de goede kwaliteit. De meubels die we hebben gekocht passen er precies bij. We zijn blij met het geheel."

★★★★★

Klant

"Top advies!"

★★★★★

klant

"zeer compleet interieuradvies inclusief lichtplan. goede kennis van materialen en stoffen! Prettige ervaring"

★★★★★