bedden bleeker de groot

Bedden bij Bleeker de Groot in Beverwijk

Zorgeloos slapen

Bleeker de Groot Wonen & Slapen is dé bedden- en interieurspeciaalzaak voor Beverwijk en Heemskerk.

Bezoek de winkel

Pullman Express | Steel and Stocking

Pullman boxsprings en matrassen

Lekker slapen dat willen we natuurlijk allemaal. In onze grote slaapstudio informeren wij jou over het heerlijke, zorgeloze slapen. Fijne matrassen, boxsprings en ledikanten op ambachtelijke wijze gemaakt. We helpen jou kiezen door uitgebreid te testen en houden rekening met gewicht, lengte, maar ook met jouw persoonlijke voorkeur. Onze expertise gaat heel ver en wij hebben in de 85 jaar, dat wij als Bleeker de Groot bestaan, al heel veel mensen geholpen aan een heerlijk matras en een goede nachtrust.

Wij werken daarom al sinds jaar en dag met Pullman. Zij creëren  kwalitatieve boxsprings en matrassen, volledig afgestemd op het lichaam, slaapwensen en slaapbehoeften. Puur Nederlands vakmanschap dat synoniem staat voor een subliem comfort en weldadige luxe. Met unieke InSide pocketvering waardoor u elke ochtend als herboren opstaat. Klaar voor de nieuwe dag en al haar uitdagingen.

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt. U zult dit ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen. Met een honingraat- of InSide pocketinterieur en bekleed met een mix van wol, katoen en zijde staan de Pullman Silverline matrassen garant voor een heerlijk slaapcomfort, jaar in, jaar uit.

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras. Met de luxe damast stoffering en gezoneerd pocketvering-interieur met elektrothermisch nageharde veren zorgen de Goldline matrassen voor een ervaring van pure weldadige luxe. Heerlijk wegdromen...

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft d.m.v. het Pullman InSide pocketveer-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Pullman Express

Met een Pullman Express maak je de keuze voor een boxpring van Pullman nog eenvoudiger. Zonder veel keuzestress en extra voordelig,  maar wel heerlijk slapen op een echte Pullman! Met de Pullman Express boxspring kunt u in vier eenvoudige stappen uw boxspringbed samenstellen. Bij Pullman selecteerden we drie mooie en onderscheidende hoofdborden voor u. Dit zorgt ervoor dat het boxspringbed perfect past in het interieur van uw slaapkamer. Kies welk model aansluit bij uw smaak en selecteer de meubelstof die de look van uw slaapruimte compleet maakt.

De spreekwoordelijke kers op de taart van uw ligcomfort wordt geboden door het Pullman Express topdekmatras. Standaard wordt de topper voorzien met een vulling van goed ondersteunend comfortschuim. Een andere optie is om het ligcomfort soepeler te maken door te kiezen voor een latex, natuurlatex of een pocketveren topdekmatras. Alle Pullman comforttoppers zijn verkrijgbaar met split, deze optie zorgt ervoor dat u de matrassen in combinatie met een elektrisch verstelbare Pullman boxspring kunt gebruiken. De comforttopper kunt u kiezen als twee aparte delen of als een groot geheel. U kunt het topdekmatras ook gemakkelijk opmaken, keren en ventileren. Dit maakt uw Pullman Boxspring Express écht compleet.

Steel and Stocking

In onze slaapstudio vind je ook verschillende modellen van het merk Steel and Stockings. De bedden zijn echt uniek – elk ontworpen als een harmonieus, puur en karaktervol concept. Soms stoer en robuust, soms juist rustiek of met een vleugje vrouwelijkheid. De modellen worden geproduceerd en ontworpen van pure materialen, waarvan de productie volledig in Nederland plaatsvindt. De variatie in berkenplex, rubberwood, betoncire, gestoffeerde en eiken bedden maakt de collectie afwisselend en bijzonder.