Geen Project te groot of te klein voor ons

Bleeker de Groot Wonen & Slapen is dé interieurspeciaalzaak voor Beverwijk en Heemskerk.

Bezoek de winkel

 

De meest uiteenlopende projecten verzorgen wij graag en goed! Onze projectafdeling levert en plaatst vloerbedekking en raambekleding in zowel grote als in kleine projecten. In opdracht van bedrijven, scholen, gemeenten of architecten leveren wij al jaren vakkundig werk. Zowel het installeren, als het verwijderen is bij ons in goede handen. Daarnaast voeren wij desgewenst ook het onderhoud uit , maar ook diverse kleine en grote reparatiewerkzaamheden. Ook meubelen voor de zorg of voor de projectinrichting verzorgen wij als, Bleeker De Groot sinds jaar en dag. Wij verwerken de materialen op hoogwaardig niveau en dragen grote zorg voor zowel de inrichting, als voor de installatie, zodat u als opdrachtgever met veel plezier, maar zeker ook zorgeloos uw project aan ons kunt overlaten. Een project waar u daarna, voor heel veel jaren geen omkijken meer naar heeft!

 

Buitenzonwering voor zowel kleine, als grote projecten is één van onze taken binnen ons bedrijf. We verzorgen het installeren, maar kunnen ook het onderhoud verzorgen, waarbij we de materialen afstellen, nalopen, smeren en het elektra instellen. Zoveel en zo weinig als u wenst kunnen wij voor u verzorgen en daarmee u volledig ontzorgen.

 

Ook vloeren, zoals Marmoleum, PVC, of bijvoorbeeld Surestep worden door ons, als Bleeker De Groot, vakkundig geïnstalleerd. Probleemloze vloeren, die dankzij een goede egalisatie en zorgvuldige installatie bijvoorbeeld voor de zorg, maar ook voor scholen en andere projecten een prachtige basis vormen, waar men voor heel veel jaren plezier heeft.