Herooooo

Een revolutie in kleur bij Voorham in Wassenaar

Voorham is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Wassenaar en omstreken (o.a. 'S-Gravenhage en Valkenburg).Verf van Voorham

Voorham staat bekend als dé verfwinkel in en rondom Wassenaar. Van structuurverf tot buitenverf – deze speciaalzaak kenmerkt zich door een bijzonder breed assortiment verfsoorten in de meest uiteenlopende kleuren. Ben je er nog niet precies uit welke kleur het beste past in je interieur? Of welk merk verf het beste geschikt is om de klus mee te klaren? Stap binnen in de kleurrijke wereld van Voorham.

Verf van Home Made By

Bij Voorham hebben zo ook een eigen verfcollectie. Nieuwsgierig? Laat je informeren!

Bezoek de winkel

 

Voor de prachtige verfsoorten van Home Made By kun je exclusief terecht bij de winkels van Home Made By, waaronder Voorham in Wassenaar. Je vindt er lakverf, muurverf en krijtverf in de mooiste kwaliteit. Benieuwd welk type verf je het beste kunt gebruiken voor jouw verfklus en welke accessoires je het beste erbij kunt kopen om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt? De verfspecialisten van Voorham kunnen je als geen ander adviseren als het aankomt op verfsoorten en materialen. Maar ook de klus zelf kunnen de woonprofessionals van Voorham je uit handen nemen. Er komt immers best veel kijken – bij het schilderen van je woning. Niet alleen zal je moeten beschikken over de juiste materialen – ook techniek is belangrijk. Heb jij niet de kennis in huis of niet de tijd om zelf de binnen of buitenkant van je woning te schilderen? Neem contact op met de professionals van Voorham en laat het aan de schilder over om jouw woning een eigentijdse uitstraling te geven met de kwalitatief hoogstaande producten van Voorham.

Voorham: vind de juiste Sigma verf

Benieuwd naar de voordelen van Sigma verf? Laat je informeren door de professionals van Voorham.


Bezoek de winkel

 

Misschien wel het populairste merk onder schilders: Sigma. Bij Voorham vind je de meest uiteenlopende verfsoorten van dit mooie label. Van S2U Gloss en Amarol Rapid Primer tot Sigma Superlatex – je hoeft niet bang te zijn dat de verfsoort waar jij naar opzoek bent niet beschikbaar is bij Voorham. Wist je trouwens dat je ook alle producten van Sigma goed kunt mengen in kleuren van o.a. Farrow & Ball, Little Green, Mio Colore, Flexa PURE, VT Wonen en Painting the Past? Bij Voorham zijn ze er namelijk van overtuigd dat een mooi resultaat begint bij verf in de mooiste kwaliteit. Bij Voorham hoef je niet te kiezen tussen de mooiste kleur en de beste kwaliteit: in de Sigma collectie komen beiden samen.

Boonstoppel vind je bij Voorham

Neem een kijkje bij Voorham in Wassenaar en bekijk het assortiment van Boonstoppel 


Bezoek de winkel

 

Jij verdient het om omgeven te worden door de mooiste kleuren. Zo denken ze er bij Voorham in Wassenaar over. Om deze reden verkopen ze bij deze speciaalzaak in Wassenaar de mooiste verfmerken, waaronder Boonstoppel. Kunnen de muren in jouw woonkamer of slaapkamer nog een mooi kleurtje gebruiken? Of zou je graag door middel van de juiste tint jouw werkkamer voorzien van de juiste uitstraling? Heb je er trouwens weleens bij stilgestaan dat het schilderen van je interieur en exterieur ook bijdraagt aan de waardevermeerdering van je huis. Bovendien geldt: hoe langer je wacht met het aanbrengen van een hoognodige verflaag, hoe groter de kans dat je meerdere lagen nodig hebt en dat er ook in het verfklaar maken van het oppervlak veel tijd gaat zitten. Wat de professionals van Wassenaar betreft geldt dan ook dat het verstandig is om niet te lang te wachten met het aanbrengen van een nieuwe verflaag. Kan jouw interieur nog een nieuw kleurtje gebruiken? Of is het juist de buitenkant van je woning die een nieuwe verflaag nodig heeft? Laat je inspireren door de rijke verven van Boonstoppel.