VOORHAM VERF & WOONPROFESSIONALS

Johan de Wittstraat 88
2242 LC Wassenaar
070 511 32 81
info@voorhamwonen.nl

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Voorham, Wassenaar

Een huis is zoveel meer waarin je kunt wonen, daarom hebben wij als team een missie om van uw huis een echt mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige en vooral inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf.

Het maakt ons niet uit of je het zelf gaat doen of dat je het door één van onze professionals wilt laten doen. Onze vakkundige Stylist, stoffeerder of schilder staat u graag bij met zijn kennis. Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor u. Zo wordt Wassenaar en omgeving nog mooier om in te wonen.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Wassenaar

Volg hier de ontwikkelingen van Voorham


Voorham - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Voorham in Wassenaar binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Voorham kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Voorham in Wassenaar ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Voorham overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Voorham – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Voorham in Wassenaar. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Voorham zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Voorham in Wassenaar kun je alle kanten op.

Voorham – SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Voorham in Wassenaar ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Voorham inschakelen als de beste.

Voorham – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Voorhamweten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?