Teunditta

Interieurstyliste bij van Losenoord

Een huis moet er niet alleen mooi uitzien, maar je moet je er thuis voelen

PLAN EEN DESIGNDATE MET Teunditta

Over Teunditta

Al op jonge leeftijd was ik druk in de weer met het interieur. Het verschuiven van meubels, tekeningen maken & altijd opzoek naar een leuk item voor in huis. De opleiding kleur-interieuradviseur heb ik dan ook met veel plezier gevolgd.

Het vinden van de juiste combinaties om een thuis te creëren kan soms een echte uitdaging zijn. En een ontwerp wordt spannend door te combineren, variëren en doseren. Ik zal met je meedenken en je helpen bij het vinden van de juiste balans. Dat is mijn passie.

Heb jij een fijn huis, maar voelt het nog niet als thuis? Maak dan gerust een afspraak of kom langs in onze winkel in Putten.

VRAAG Teunditta OM ADVIES

VAN LOSENOORD INTERIEURPROJECTEN

Een impressie van onze interieurcreaties:

OP ZOEK NAAR JOUW WOONSTIJL?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET TEUNDITTA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE met Teunditta

Teunditta: "Ruimtes creeren binnen een ruimte, accenten leggen met kleur en materialen zorgen voor interessante spanningsvelden zonder te hoeve schreeuwen. "