REVIEWS VAN KLANTEN

Verhoef uit Ermelo

"Super fijn contact, goed geholpen bij keuzes en heel net werk afgeleverd. Complimenten!"

★★★★★

Arno uit Harderwijk

"Zeer goede kwaliteit schilderwerk en fijne schilders."

★★★★

Familie Top Putten

"We zijn zeer tevreden alles is netjes gedaan van boven naar beneden
schilderen sauzen vloerbedekking overloop trappen alles in 1 keer geregeld !! super"

★★★★★

Anne uit Putten

"Bij Van Losenoord nemen ze de tijd voor je. Ze kennen je, nemen je mee in alle mogelijkheden en ze ontzorgen. Hierdoor blijf je als klant tijdens een verbouwing de bomen door het bos nog wel zien! Problemen worden opgelost en de klus is pas klaar als het echt klaar is. Wij hebben een heerlijk nieuw thuis, en daarom zijn wij gelukkig klant bij Van Losenoord!"

★★★★★

Blankespoor uit Putten

"Snel schakelen en net werk leveren, TOP!"

★★★★★

Klant

"Ons huis is heel mooi geschilderd. Geen geknoei op muren of tegels, werken zorgvuldig, vervangen ook kit als dat nodig is, beleefde en goed-gehumeurde schilders, nette prijs en servicegericht. Wij zijn heel blij met het resultaat."

★★★★★

Klant

"Prima schilderwerk. Huis ziet er weer tip top uit. Echte vakmensen."

★★★★★

Gijs uit putten

"keurig stukje werk gelever,met ervaren personeel"

★★★★★

Sjak uit Putten

"Goede service, no nonsense mentaliteit. Goed meedenken met de klant."

★★★★★

C.J. Houdkamp

"Snel en goed/ mooi werk geleverd"

★★★★★

Allard uit Putten

"Solide vakmensen met een positieve drive"

★★★★★

Hanneke uit Ermelo

"Zeer fijne hulp in de winkel, daarbij werd ook direct een een reeel beeld gegeven over het termijn waarop het uitgevoerd kon worden. De schilders hebben zeer net werk geleverd en gingen netjes te werk. Fijn contact en we komen zeker terug!"

★★★★★

Henk uit Putten

"Goed advies bij het uitzoeken van raambekleding en vloerbedekking. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Vakwerk.
"

★★★★★

Sjak uit Putten

"Meedenken met de klant, begint al bij de tekening van de architect. Deze bedenkt wat maar is niet altijd uitvoerbaar. Omdat Van Losenoord op tijd hierop in speelt kan de architect nog wijzigingen in de tekening aanbrengen en kom je niet voor verrassingen te staan."

★★★★★

Joke uit Putten

"Erg fijn geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en daarna gingen we zoeken naar wat daar het beste bij paste. Het werd een nog warmer en knusse geheel als waar ik op gehoopt had."

★★★★★

K. uit Putten

"Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel over het bedrijf. We hebben er bewust voor gekozen om zowel het schilderwerk en hele stoffering door hen te laten uitvoeren. Mathilde heeft ons geweldig geadviseerd o.a. in de kleurkeuze's van de verschillende materialen .Het is een mooie eenheid geworden. Er wordt tijdens het hele proces goed meegedacht en Alidaan stapte regelmatig even binnen om vinger aan de pols te houden. De verschillende medewerkers communiceren op een prettige manier met elkaar en met ons als klant."

★★★★★

Jeannette uit Putten

"Fijne betrouwbare schilder !! Het winkelpersoneel is klantvriendelijk, ervaren en geven goed advies. En het eind resultaat is geweldig ?"

★★★★

Patricia uit Putten

"Heel blij met hoe alles gegaan is vanaf het eerste contact. De muren, vloer en gordijnen heb ik door van Losenoord laten verzorgen. Zo fijn dat dit kon. Er werd met me meegedacht en alles kon heel mooi achter elkaar gedaan worden. En ik ben super blij met het eindresultaat."

★★★★★

Jan Troost uit Voorthuizen

"Snelle reactie, werk uitstekend uitgevoerd."

★★★★★

A. uit Putten

"Geweldig geholpen met het samenstellen van ons nieuwe interieur. Kozijnen, wanden, Pvc vloeren.Hier nemen ze de tijd voor je, en weten ze waar ze over praten! Aanrader."

★★★★★

Truus uit Putten

"Fijne hulp en goed advies"

★★★★★

Wim en Ellen uit Putten

"Recent hebben wij een nieuwbouwwoning in laten richten door Van Losenoord. Het binnenschilderwerk, het behangen van alle kamers en een aantal gordijnen en zonwering in keuken en badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat."
"Door de corona-beperkingen was het lastig om in de winkel langs te gaan. Dit vergde wat meer afstemming. Maar we zijn er steeds goed uit gekomen. De medewerkers waren alle zeer klantvriendelijk en gaven goed advies."

★★★★★