REVIEWS VAN KLANTEN

Henk uit Putten

"Goed advies bij het uitzoeken van raambekleding en vloerbedekking. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Vakwerk.
"

★★★★★

Sjak uit Putten

"Meedenken met de klant, begint al bij de tekening van de architect. Deze bedenkt wat maar is niet altijd uitvoerbaar. Omdat Van Losenoord op tijd hierop in speelt kan de architect nog wijzigingen in de tekening aanbrengen en kom je niet voor verrassingen te staan."

★★★★★

Joke uit Putten

"Erg fijn geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en daarna gingen we zoeken naar wat daar het beste bij paste. Het werd een nog warmer en knusse geheel als waar ik op gehoopt had."

★★★★★

K. uit Putten

"Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel over het bedrijf. We hebben er bewust voor gekozen om zowel het schilderwerk en hele stoffering door hen te laten uitvoeren. Mathilde heeft ons geweldig geadviseerd o.a. in de kleurkeuze's van de verschillende materialen .Het is een mooie eenheid geworden. Er wordt tijdens het hele proces goed meegedacht en Alidaan stapte regelmatig even binnen om vinger aan de pols te houden. De verschillende medewerkers communiceren op een prettige manier met elkaar en met ons als klant."

★★★★★

Jeannette uit Putten

"Fijne betrouwbare schilder !! Het winkelpersoneel is klantvriendelijk, ervaren en geven goed advies. En het eind resultaat is geweldig ?"

★★★★

Patricia uit Putten

"Heel blij met hoe alles gegaan is vanaf het eerste contact. De muren, vloer en gordijnen heb ik door van Losenoord laten verzorgen. Zo fijn dat dit kon. Er werd met me meegedacht en alles kon heel mooi achter elkaar gedaan worden. En ik ben super blij met het eindresultaat."

★★★★★

Jan Troost uit Voorthuizen

"Snelle reactie, werk uitstekend uitgevoerd."

★★★★★

A. uit Putten

"Geweldig geholpen met het samenstellen van ons nieuwe interieur. Kozijnen, wanden, Pvc vloeren.Hier nemen ze de tijd voor je, en weten ze waar ze over praten! Aanrader."

★★★★★

Truus uit Putten

"Fijne hulp en goed advies"

★★★★★

Wim en Ellen uit Putten

"Recent hebben wij een nieuwbouwwoning in laten richten door Van Losenoord. Het binnenschilderwerk, het behangen van alle kamers en een aantal gordijnen en zonwering in keuken en badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat."
"Door de corona-beperkingen was het lastig om in de winkel langs te gaan. Dit vergde wat meer afstemming. Maar we zijn er steeds goed uit gekomen. De medewerkers waren alle zeer klantvriendelijk en gaven goed advies."

★★★★★