VAN LOSENOORD
Home Made By Van Losenoord Schilder - Stylist - Stoffeerder
VAN LOSENOORD SCHILDER - STYLIST - STOFFEERDER
Da Costastraat 33 3881 JD Putten 0341 35 25 15 CONTACT
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over van Losenoord, Putten

Van Losenoord de verfspeciaalzaak voor kleur, service en advies uit Putten.

Bij van Losenoord vind je alles op het gebied van verf, krijtverf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, PVC vloeren en tapijt. Al 70 jaar zijn wij dé verfspeciaalzaak voor verf, behang, raamdecoratie, PVC vloeren, Tapijt, verfraaiing van je huis voor de regio Putten, Garderen, Ermelo, Uddel, Voorthuizen en Nijkerk. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment.

DESKUNDIG ADVIES BIJ GROTE EN KLEINE VRAGEN

Wij zijn de Sterdealer van Pure & Original Krijtverf en Pure and Original Kalkverf!

Bij van Losenoord staan vakkundige mensen voor je klaar met een passend en proffesioneel advies!

Nieuws in Putten

Collectie producten Putten

Diensten van Losenoord

TEAM VAN LOSENOORD SCHILDER - STYLIST - STOFFEERDER

Van Losenoord - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Van Losenoord in Putten binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Van Losenoord kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Van Losenoord in Putten ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Van Losenoord overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Van Losenoord – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Van Losenoord in Putten. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Van Losenoord zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Van Losenoord in Putten kun je alle kanten op.

Van Losenoord – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Van Losenoord in Putten ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Van Losenoord inschakelen als de beste.

Van Losenoord – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Van Losenoord weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?