VAN LOSENOORD SCHILDER - STYLIST - STOFFEERDER

Da Costastraat 33
3881 JD Putten
0341 35 25 15
winkel@losenoord.nl

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over Van Losenoord

★★★★★

Lees de reviews van onze klanten!

Van Losenoord Schilder – Stylist – Stoffeerder is de interieur speciaalzaak met een uniek totaalconcept in kleur, interieurstyling, stoffering en advies uit Putten.
Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dit doen wij met ons complete HOME MADE BY assortiment, dat met zorg is samengesteld voor een optimaal resultaat.

We zijn de specialist voor verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, horren, tapijt, karpetten, pvc vloeren, laminaat en vinyl vloeren.

Wij zijn de Sterdealer van Pure & Original Krijtverf en Pure & Original Kalkverf voor midden Nederland. Alle producten van Pure & Original staan bij ons op voorraad. Als familiebedrijf richten we ons al meer dan 70 jaar op service, kwaliteit en vakmanschap. Dat is onze passie en daarom helpen wij je graag. Met advies, met klusondersteuning of door de hele klus uit handen te nemen en je volledig te ontzorgen.

Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Putten nog mooier wonen.

Naast de zorg voor particulieren verzorgen wij ook de totaalinrichting voor bedrijven, kantoren en zorginstellingen. Omdat wij alle producten onder één dak hebben, kunnen we een compleet stylingadvies geven en het door onze vakmannen uit laten voeren. Een prettige werkomgeving is belangrijk voor zowel werkgever als werknemer!

VAN LOSENOORD, VAN ONTWERP TOT REALISATIE!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Putten

Volg hier de ontwikkelingen van Van Losenoord


Van Losenoord - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Van Losenoord in Putten binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Van Losenoord kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Van Losenoord in Putten ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Van Losenoord overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Van Losenoord – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Van Losenoord in Putten. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Van Losenoord zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Van Losenoord in Putten kun je alle kanten op.

Van Losenoord – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Van Losenoord in Putten ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Van Losenoord inschakelen als de beste.

Van Losenoord – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Van Losenoord weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?