Schilderwerk bij van Losenoord in Putten

Van Losenoord is dé dé schilder- en interieurspecialist voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Bezoek de winkel

SCHILDEREN MET VAKSCHILDER VAN VAN LOSENOORD IN PUTTEN
De schilder(s) van, van Losenoord Schildersbedrijf uit Putten, staan garant voor kwaliteit, een uitstekende service, strak schilderwerk en zeer tevreden klanten. Uiteraard rekenen wij als betere schilder het lage BTW-tarief (9%) op schilderwerk voor woningen.

Wanden een andere kleur geven? Houtwerk onderhouden? De trap schilderen?

HAAL ONZE SCHILDER ERBIJ, DAN WORDT HET ECHT MOOI!
Een frisse laag verf maakt meubels, kozijnen en vloeren als nieuw. En een goedgekozen kleur op de muur geeft direct sfeer. Maar wat is de beste tint? Welk type verf gebruik je en hoeveel heb je nodig? Hoe ga je te werk? Gaat u zelf aan de slag of laat u het doen?

DE SCHILDER DIE ALLES WEET OVER KLEUREN, VERF EN BEHANG!
Kleur is een kwestie van úw smaak en óns vakmanschap. Het blauw van uw keuze kan op een brede wand te donker zijn, of bij een bepaalde lichtinval te koel. Uw ideale behang is er misschien ook met een dessin dat geschikter is voor uw kamer. Onze schilder kan u hierin adviseren. En als u zelf gaat klussen, kan hij een stappenplan voor u maken. Dat werkt lekker efficiënt en voorkomt tegenvallend resultaten. Maar het allergrootste plezier dat hij u en uw huis kan doen is alles perfect voor u uitvoeren.

NIET ZELF SCHILDEREN
Ziet u op tegen schuren, krabben, kliederen en opruimen? Laat alles aan de vakman over. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt, heeft u geen rommel in huis en wordt het exact zoals u voor ogen heeft. Of nog net een beetje mooier.

Buitenschilderwerk bij van Losenoord, Putten

 

BUITENSCHILDERWERK, HET BEHOUD VAN UW WONING OF KANTOOR.

Ongeschilderd hout is onbeschermd en zal binnen de kortste keren gaan rotten. Maar ook uit esthetische overwegingen is het inhuren van een vakbekwame schilder onontbeerlijk.

SCHILDERWERK DOOR VAN LOSENOORD UIT PUTTEN
Loopt u ook al langere tijd rond met het idee om uw woning zelf te gaan schilderen? Maar toch gaan er elke keer andere zaken voor? Logisch, want uw woonkamer of hal schilderen, de muren of plafonds sausen is een ingrijpende en tevens tijdrovende klus.
De schilders van Van Losenoord nemen het buitenschilderwerk al ruim 3 generaties (70 jaar) lang uit handen van onze opdrachtgevers. Als meesterschilders werken wij alleen met producten waar wij zelf achter staan. Dit zijn onder andere; Sigma Coatings, Boonstoppel, Wijzonol bouwverven, Pure & Original en Sikkens.
Wij onderhouden en verfraaien uw huis met veel plezier en passie.

SCHILDEREN (SCHILDER) MET OOG VOOR PERFECTIE!
Van Losenoord uit Putten is in de regio Veluwe (Ermelo – Harderwijk – Garderen – Uddel – Nijkerk en Voorthuizen) dé specialist op het gebied van Binnenschilder werk. Wij hebben 70 jaar ervaring in het schilderen, behangen en muurverf spuiten in woningen, VVE’s en bedrijfspanden. Wij lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen in de markt. Onze kennis zetten wij telkens weer in, om de service en producten optimaal af te stemmen op de praktijk. Hierdoor bent u verzekerd van een strak en duurzaam eindresultaat. Van Losenoord is een echt familiebedrijf, met korte lijnen en betrokken vakmensen die hun deskundigheid graag met u delen. Wij doen wat we beloven. Wij staan u graag terzijde met advies op maat. Want samen met u kunnen we nog betere resultaten boeken!

KOSTEN SCHILDERWERK PUTTEN
Door het inhuren van een vakschilder bespaart u tevens geld. Niet alleen wordt het werk snel uitgevoerd, wat u een besparing in arbeidsuren oplevert. Ook is uw gevel, kozijn of deur gegarandeerd beschermt tegen de elementen!

U kunt ons ook voor ander buitenwerk inhuren. Zoals het schilderen van hekwerken (metaal of hout) en herstellen van buitenmeubels of het witten van de buitenmuren.

van Losenoord staat graag voor uw Buitenschilderwerk klaar.

WAAR SCHILDEREN DE SCHILDERS VAN VAN LOSENOORD BUITEN PUTTEN?
De buiten schilder – schilder – onderhoudsschilder – nieuwbouwschilders van het schildersbedrijf schilderen, behangen, spuiten muurverf en latex oa. in: Putten, Nijkerk, Garderen, Voorthuizen, Ermelo,Harderwijk, Hierden, Kootwijk, Apeldoorn, Ede, Scherpenzeel, Kootwijkerbroek, Nunspeet, Uddel, Elspeet, Vierhouten, Zeewolde, Almere, Barneveld, Amersfoort, Eemnes, Amsterdam, Naarden, Den Dolder, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Bilthoven, Soest, Laren, Bunschoten, Spakenburg en Den Bilt.

Binnenschilderwerk bij van Losenoord, Putten

Winterschilder bij van Losenoord, Putten

 

VAN LOSENOORD WINTERSCHILDER 
Is uw woning toe aan een nieuwe lik verf, of wilt u de woonkamer restylen?
Bespaar op de kosten en schakel de Winterschilder van Putten in.
Een Winterschilder schildert en/of behangt uw woning in de wintermaanden met een aantrekkelijke korting.

WAT KOST EEN WINTERSCHILDER? 
Voor het schilderen van uw huis schakelt u natuurlijk het liefst een vakman in. Alleen dan profiteert u van de beste service, het meest uitgebreide advies én het beste eindresultaat. Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het inschakelen van een schilder? Neem contact op met van Losenoord, Putten.

VAN LOSENOORD SCHILDERSBEDRIJF, DE BESTE WINTERSCHILDER OP DE VELUWE!
Wilt u uw huis met korting laten schilderen of behangen en bent u op zoek naar een betrouwbare winterschilder? Wij helpen u graag met de beste winterschilder bij u op de Veluwe, geheel vrijblijvend maken wij een winterschilder offerte voor u op maat. Het voordeel? U heeft binnen 2 week de offerte in huis en ziet direct het voordeel van de winterschilder. U bespaart zo meer op het binnenschilderwerk van uw woning of appartement.

De kosten voor een winterschilder liggen lager dan die van een reguliere schilder. Een winterschilder schildert uw woning in de winterperiode. Dit is een tijd waarin minder mensen een schilder inschakelen. Om toch aan het werk te blijven, geeft een winterschilder vaak een korting op de klus.

De exacte korting verschilt per winterschilder opdracht.

Bezoek de winkel