Glaswerk bij van LOsenoord, Putten

Van Losenoord is hét adres voor glas- en schilderwerkzaamheden voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Bezoek de winkel

 

Glas schade

Hr++ glas, veiligheidsglas, spiegels, glas in lood
HR++ glas plaatsen?

Of het nu om enkelglas, HR++ dubbelglas, gehardglas, spiegelglas, veiligheidsglas of een schade ruit gaat, bij Van Losenoord uit Putten bent u aan het juiste adres.

Glas soorten uit voorraad leverbaar!

Naast de verkoop van diverse soorten glas (gefigureerd glas, veiligheidsglas, spiegels en glazendeuren) kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat geheel uit professionals met jarenlange praktijkervaring.

Garantie op HR++ isolatieglas

Wij garanderen u topkwaliteit in een breed assortiment van glas: HR++ isolatieglas, glas in lood, spiegelglas, zonwerend glas, geluidsisolerend glas, veiligheidheidsglas, brandwerend glas en natuurlijk ook interieurglas en designglas. Op HR++ Glas krijgt u maar liefst 10 jaar garantie, tegen vermindering van doorzicht. (zie voorwaarden)

Glas schade service bij van Losenoord, Putten

Wij hanteren een glasservice voor reparaties van glasschade(s). Deze glasservice is beschikbaar voor bedrijven, instellingen en particulieren. Spoed-reparaties voeren wij uitsluitend in de regio Putten.