Reviews van klanten

Reviews van klanten

R & M uit Groningen

"Het is een prachtige woonkamer geworden waarin we ons meteen thuis voelden toen we deze woning betrokken. Al onze meubels waar we zo gehecht aan zijn, komen prachtig uit in deze ruimte. Dit komt door de mooie kleuren die gebruikt zijn op de muur en vloer. Heel fijn is dat er rekening werd gehouden met de ligging van de woning met noorderlicht door de ramen. Zo komen de kleuren nog mooier uit."

★★★★

Familie de Vries uit Meerstad

"Wij zijn bij Manon van 't Binnenhuis terecht gekomen voor interieuradvies en raambekleding voor onze nieuwbouw woning. 
Op basis van onze gesprekken hebben wij goede adviezen en opties gekregen die aansloot bij onze wensen en hebben wij een aantal mooie ontwerpen van haar ontvangen. 
Ze is erg flexibel en denkt ze vooral (mee) in mogelijkheden! Dit was erg fijn in verband met de, bij een nieuwbouwwoning, gepaarde planningstechnische verschuivingen/uitdagingen.
Wij zijn erg tevreden over de (kwaliteit) van onze raambekleding, kleur- en interieuradvies die ze heeft gegeven en gaan hier nu eerst van genieten in onze nieuwe woning!"

★★★★★

Manon uit Meerstad

"Manon heeft ons ontzettend fijn geholpen bij het inrichten van onze nieuwe woning. Van Design Plan tot uitvoering heeft zij geluisterd naar onze wensen en fijn advies gegeven. Ze heeft gezorgd voor een strakke planning voor de uitvoering door de schilders en monteurs van de vloeren, en raambekleding. Ze hield de planning met oog voor detail in de gaten en heeft ons onwijs veel stress bespaard! De service en het contact is erg prettig, maar het voornaamste: we hebben een prachtig interieur dat volledig bij elkaar past en bij ons! Hierdoor voelt ons huis meteen als thuis."

★★★★★