Reviews van klanten

Reviews van klanten

Rozemarijn uit Meerstad

"Wij kunnen het 't Binnenhuis van harte aanbevelen! Voor onze huidige nieuwbouwwoning heeft Manon een interieurplan voor ons gemaakt. De gesprekken waren erg leuk, waarbij Manon goed luisterde naar onze wensen en ons ook hielp met vragen die we hadden. Het resultaat is dat onze woning voelt als één geheel en dat het echt als ons huis voelt. 

Voor een eerdere woning hebben we ook een vloer uitgezocht bij het 't Binnenhuis, dus we wisten dat we daar goed zouden zitten voor ons huidige huis. Het advies en de service is top!"

★★★★★

René en Karin uit Zuidhorn

We zijn geweldig geholpen met kleuradvies en inrichting van ons nieuwe huis door ‘t Binnenhuis!
We zijn heel blij met het resultaat!

★★★★★

Caspar uit Eelde

"Dankzij goede ervaringen bij de aanschaf van gordijnen in onze vorige woning, wilde we graag wederom Manon haar hulp inroepen bij de aankleding van onze nieuwe woning. We hebben hebben ideeën over hoe we ons huis graag willen aankleden, maar Manon helpt ons te concretiseren, kleuren combinaties te maken en de juiste meubels en stoffen te vinden. Er zit een plan achter waardoor ons huis een warm en rustig geheel wordt. We zijn super blij met Manon haar hulp en kunnen iedereen aanraden haar expertise in te roepen."

★★★★★

Familie de Vries uit Meerstad

"Wij zijn bij Manon van 't Binnenhuis terecht gekomen voor interieuradvies en raambekleding voor onze nieuwbouw woning. 
Op basis van onze gesprekken hebben wij goede adviezen en opties gekregen die aansloot bij onze wensen en hebben wij een aantal mooie ontwerpen van haar ontvangen. 
Ze is erg flexibel en denkt ze vooral (mee) in mogelijkheden! Dit was erg fijn in verband met de, bij een nieuwbouwwoning, gepaarde planningstechnische verschuivingen/uitdagingen.
Wij zijn erg tevreden over de (kwaliteit) van onze raambekleding, kleur- en interieuradvies die ze heeft gegeven en gaan hier nu eerst van genieten in onze nieuwe woning!"

★★★★★

Manon uit Meerstad

"Manon heeft ons ontzettend fijn geholpen bij het inrichten van onze nieuwe woning. Van Design Plan tot uitvoering heeft zij geluisterd naar onze wensen en fijn advies gegeven. Ze heeft gezorgd voor een strakke planning voor de uitvoering door de schilders en monteurs van de vloeren, en raambekleding. Ze hield de planning met oog voor detail in de gaten en heeft ons onwijs veel stress bespaard! De service en het contact is erg prettig, maar het voornaamste: we hebben een prachtig interieur dat volledig bij elkaar past en bij ons! Hierdoor voelt ons huis meteen als thuis."

★★★★★

R & M uit Groningen

"Het is een prachtige woonkamer geworden waarin we ons meteen thuis voelden toen we deze woning betrokken. Al onze meubels waar we zo gehecht aan zijn, komen prachtig uit in deze ruimte. Dit komt door de mooie kleuren die gebruikt zijn op de muur en vloer. Heel fijn is dat er rekening werd gehouden met de ligging van de woning met noorderlicht door de ramen. Zo komen de kleuren nog mooier uit."

★★★★

Jasper uit Meerstad

"Prettig, laagdrempelig contact en hele mooie producten. Manon heeft ons supergoed geadviseerd (kleuren en materialen van ons hele nieuwbouwhuis) en we zijn heel tevreden met het eindresultaat. Daarnaast is de nazorg ook top geregeld."

★★★★★

Johan en Karin uit Leek

"Manon heeft een fantastisch interieurplan geleverd voor onze splitlevelwoning. 
We zijn ontzettend tevreden, vooral omdat ze aandacht besteedde aan kleuren en inrichtingsdetails waar we zelf niet aan hadden gedacht.
De kleuren matchen perfect en het huis straalt rust en eenheid uit, ondanks de verschillende ruimtes en functies. Compliment en aanbeveling vanuit ons!"

★★★★★