Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

Geschiedenis van 't Binnenhuis

Het verhaal van 't Binnenhuis begint in 1923. Familie de Vries begon een kleine winkel in complete woninginrichting, huishoudtextiel en manufacturen op de Nieuwe Ebbingestraat 15. In 1962 werd het bedrijf overgenomen door mijn ouders, de familie Naaijer. De kracht van 't Binnenhuis was vakmanschap en kwaliteit te koppelen aan een eerlijke prijs. Dit heeft gezorgd voor een grote naamsbekendheid en vele trouwe klanten.

In 2000 heb ik het stokje van mijn ouders over mogen nemen. In 2011 is de winkel grondig verbouwd en tevens is de nieuwe markante voorgevel geplaatst. Inmiddels verkopen we niet alleen maar interieurtextiel maar bieden we vooral creatieve, persoonlijke interieuradviezen aan al onze klanten. Daarmee zijn we de meest toonaangevende, inspirerende woonwinkel van de regio geworden. En daar zijn wij best trots op.