Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Wij zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, maar beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken wij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

Geschiedenis van 't Binnenhuis

Het verhaal van 't Binnenhuis begint in 1923. Familie de Vries begon een kleine winkel in complete woninginrichting, huishoudtextiel en manufacturen op de Nieuwe Ebbingestraat 15. In 1962 werd het bedrijf overgenomen door Wilma haar ouders, de familie Naaijer. De kracht van 't Binnenhuis was vakmanschap en kwaliteit te koppelen aan een eerlijke prijs. Dit heeft gezorgd voor een grote naamsbekendheid en vele trouwe klanten.

In 2000 heeft Wilma het stokje van haar ouders overgenomen. In 2011 is de winkel grondig verbouwd en tevens is de nieuwe markante voorgevel geplaatst. Inmiddels verkopen we niet alleen maar interieurtextiel maar bieden we vooral creatieve, persoonlijke interieuradviezen aan al onze klanten. Daarmee zijn we de meest toonaangevende, inspirerende woonwinkel van de regio geworden. En daar zijn wij best trots op.

Onze collectie is in de loop der jaren uitgebreid waardoor we een winkel hebben vol prachtige gordijnstoffen, vloeren, raambekleding, meubelen, verlichting en woonaccessoires. Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken.

Waar onze winkel vele veranderingen heeft gekend is ons team al jaren een constante factor. In 2020 was het tijd voor een nieuw avontuur en is Manon, naast dat ze al jaren werkzaam is binnen het bedrijf, ook mede-eigenaar geworden.