ESTHER HEUBERG

Interieurstyliste bij Robben in Ulft.

'Door goed te luisteren naar mijn klant, kan ik hun woonwensen omzetten naar een mooi en passend interieuradvies'

MAAK EEN AFSPRAAK MET ESTHER

OVER ESTHER

Hallo! Ik ben Esther Heuberg en ben sinds jongs af aan bezig met kleur en interieur en ben ik als vanzelfsprekend in het vak van wooninrichting en styling ingerold. Sinds juni 2000 ben ik interieurstyliste bij Robben. In 2017 heb ik de Home Made By woonstylisteopleiding gevolgd om interieurplannen nog beter voor te kunnen leggen aan de klanten. Ik ben een vrolijke en creatieve persoonlijkheid die zich graag inleeft in de klant. Door een goed inlevingsvermogen krijg ik een duidelijke impressie van wat klanten voor ogen hebben. Met mijn passie voor kleur en interieur blaas ik nog meer leven en vreugde in elk interieurproject waardoor je woonwens er nog mooier uitkomt dan je zelf kon bedenken. 

VRAAG ESTHER OM ADVIES

INTERIEURPROJECTEN VAN ROBBEN

Een impressie van onze realisaties:

PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET ESTHER

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK MET ESTHER

Esther: 'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'