Nordic Fire

Nordic Fire is een zeer vooruitstrevend Nederlands bedrijf dat hoogwaardige houtkachels en pelletkachels ontwikkelt, produceert en verkoopt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat deze moderne kachels voldoen aan alle Europese normen wat betreft maximale rendementen en minimale uitstoot. De Nordic Fire kachels voldoen daarmee aan Ecodesign 2022.  

Nordic Fire wordt verkocht via een geselecteerd dealernetwerk in heel Europa. Alle geselecteerde dealers zijn vakkundig en worden opgeleid om voldoende service en garantie te kunnen verlenen.

Het innovatieve assortiment van Nordic Fire is uitgebreid en bestaat uit zowel modern- als nostalgisch vormgegeven modellen. Daarbij wordt er altijd de nieuwste techniek toegepast. Hierdoor is de kachel niet alleen veel efficiënter en zuiniger, maar is de ook de levensduur veel langer. Niet voor niets zit er op de Nordic Fire kachels 5 jaar garantie.

Wilt u meer informatie over de Nordic Fire kachels? Kijk dan op www.nordicfire.nl of bezoek één van onze dealers in uw regio.

nordic fire
nordic fire
nordic fire
nordic fire