Metach steel solutions

Metach B.V. profileert zich sinds 2009 als toeleverancier in de metaalsector.

Het vervaardigen van luxe binnenhuis kozijnen, schuifdeuren en bijv. taatsdeuren uit staal is slechts een klein onderdeel van wat we doen.

Wij ontwerpen, engineeren en produceren voor en met onze klanten, en denken graag al tijdens de ontwikkelingsfase mee.

Door onze diversiteit in bewerkingsmethodes bieden we een totaaloplossing voor al uw technische producten. Dit vraagt om veel vakkennis, waarbij ons professionele team klaarstaat om voortdurend optimale kwaliteit te kunnen garanderen.

 

Op ons bedrijfsbureau worden met de modernste pakketten zoals o.a. ERP pakket Plan de Campagne, Solidworks en onze aansturingsprogramma’s voor bijv. onze lasersnijmachines en kantbanken uw orders  tot in de puntjes voorbereid.

Naast het in eigen huis lasersnijden en kanten hebben we uiteraard de technieken in huis die u van een betrouwbare leverancier mag verwachten zoals knippen, finishing/bandslijpen, zagen, walsen en het lassen van verschillende materialen zoals staal, RVS en aluminium. Daarnaast nog boren, vloeiboren, tappen, het monteren van PEM nuts etc.

Met onze diverse meet en controle mogelijkheden waaronder onze Faro meetarm zorgen we dat onze producten aan de juiste kwalificaties voldoet. Het meeleveren van meetrapporten behoort tot de mogelijkheden.

Wat we ook steeds meer doen is het assembleren van de diverse onderdelen tot eindproduct, deze netjes verpakken en op afroep afsturen, eventueel rechtstreeks naar de eindgebruiker.

Een andere specialistische tak waarin we ons sterk hebben gemaakt is onze buisafdeling waarin we o.a. leidingen produceren voor de verwarmingsindustrie, onderdelen voor o.a. boilers, warmtepompen en afleversets t.b.v. stadsverwarming.

 

Het team van Metach staat altijd voor u klaar om tot de juiste oplossing te komen!
PLAATWERK • CONSTRUCTIE-/BANKWERK • STANSEN • BUISBEWERKINGEN • FINISHING • ASSEMBLAGE
Nijverheidsweg 15 7071 CH Ulft | 0315-325696 | info@metach.nl | www.metach.nl