Interprimeur meubelmakerij

Jarenlange ervaring, vakmanschap maar vooral passie. Daar draait het om bij Inter Primeur, gevestigd aan de Oerseweg 4 in Ulft. Gerard Koster en Gerwin Sessink runnen de onderneming waar je niet alleen in de showroom leuke ideeën kunt opdoen maar ook, als je dat wilt, kunt zien hoe jouw tafel of stoel wordt gemaakt.  Maatwerk leveren, samen met een klant unieke producten bedenken en maken. Dat is waar Inter Primeur voor staat. We hebben een prachtige showroom maar zijn geen woonwinkel waar je even gaat shoppen. Samen met de klant kijken we onder meer naar hout- en kleurstalen. Dan wordt er een ontwerp gemaakt en zo kom je tot het beste resultaat. De tafels, stoelen, banken en kasten in de showroom zijn er vooral om te bekijken, het materiaal te voelen en te ruiken.

woonkamer

Woningen, winkels, kantoren, praktijkruimten … groot, klein, technisch hoogstaand … De meubelmakers van Inter Primeur maken producten waarbij klasse en kwaliteit altijd de norm zijn. Daarover bestaat geen discussie. De werkplaats zit achter de showroom. In deze werkplaats kan een klant zien hoe er wordt gewerkt. En dat wordt erg op prijs gesteld. Maatwerk kunnen leveren vraagt niet alleen om vakmanschap van de medewerkers maar uiteraard ook om het juiste gereedschap en de beste machines. Om bij te blijven moet je tijdig investeren in nieuwe machines. Dat hebben we gedaan en daarmee houden we de kwaliteit op een hoog niveau. Los hiervan bieden we regelmatig jonge jongens de kans om hier het vak te leren.

Alles onder één dak, van ontwerp tot en met productie. De vraag naar maatwerk is er en zal ook blijven. Of het nu gaat om een woning of de inrichting van een bedrijf: mensen willen iets bijzonders, iets unieks en bij Inter Primeur krijgen ze dat.

keuken
wandkast woonkamer
woonkamer
inloopkast