Home Made By Robben SCHILDER - STOFFEERDER - STYLIST

ROBBEN SCHILDER - STOFFEERDER - STYLIST

Fr. Daamenstraat 35
7071 AT Ulft
0315 68 14 81
info@robben-ulft.nl
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk en gelden er extra voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Neem contact met ons zodat we kunnen bespreken wat er nog wel kan.

Ophaal en bezorgservice:

Als team staan wij unaniem achter de genomen lockdown-maatregelen in de strijd tegen het Corona virus; gezondheid is immers niet te koop!Helaas kunnen wij je tijdens deze periode in onze winkel niet voorzien van adviezen over onze mogelijkheden op het gebied van vloeren, tapijt, raamdecoratie, verlichting, gordijnen, woonaccessoires, wandbekledingen en verf.
We mogen wel geopend blijven voor het afhalen van bestellingen.
Deze bestellingen kunnen uitsluitend telefonisch op 0315-681481, of via ons emailadres info@robben-ulft.nl worden doorgegeven. Om contacten en “winkel-verkeer” te voorkomen ontvang je een tijdstip waarop de bestelling  bij onze winkeldeur kan worden afgehaald of in overleg worden thuisbezorgd. Vervolgens ontvang je per mail de factuur. Op het moment van afhalen of bezorgen kunnen wij je helaas niet adviseren, geen overige artikelen leveren of werkinstructies geven.

DHL & DPD servicepunt

Ook ons DHL en DPD servicepunt is dagelijks geopend voor het versturen of ophalen van pakketten.

Stoffeerders en Stylisten:

Om in deze bijzondere periode van je huis een warm (t)huis te maken, komen onze stylisten graag bij je op bezoek voor een design-date of stylingadvies, uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Onze Stylisten, Schilders en Stoffeerders willen samen met jou een bijzonder interieur maken waar jij je fijn in voelt en trots op kunt zijn

Over Robben, Ulft

Wij hebben als team één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Onze schilders, stoffeerders en stylisten willen samen met jou een bijzonder interieur maken waar jij je fijn in voelt en trots op kan zijn.
Hiervoor hebben wij een mooie unieke collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, karpetten, behang en verf. Deze is met zorg samengesteld voor een prachtig resultaat.

Sfeervol wonen en werken heeft aandacht en zorg nodig! Ieder project krijgt van ons dan ook alle tijd, aandacht en zorg die het verdient. Zo wordt het in Ulft en omgeving nog mooier wonen!

Hulp nodig? Onze vakkundige schilder, stoffeerder en stylist staan voor jou klaar, wij vinden het belangrijk om jou te ontzorgen.

Wij zien jou graag in onze winkel in Ulft.

Nieuws in Ulft

Collectie producten in Ulft

Diensten van Robben

TEAM ROBBEN SCHILDER - STOFFEERDER - STYLIST

Carla Robben
Eigenaar, stylist

Carla Robben


Carla Robben
Eigenaar, stylist

Carla Robben


Maarten Robben
Eigenaar, schilder

Maarten Robben


Maarten Robben
Eigenaar, schilder

Maarten Robben


Saskia Koeman
Adviseur

Saskia Koeman


Saskia Koeman
Adviseur

Saskia Koeman


Robben - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Robben in Ulft binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Robben kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Robben in Ulft ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Robben overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Robben – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Robben in Ulft. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Robben zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Robben in Ulft kun je alle kanten op.

Robben – DE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Robben in Ulft ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Robben  inschakelen als de beste.

Robben – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Robben weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?