Arjanta

Styliste bij Offringa Wonen & Slapen in Nieuw Vennep.

'Er is niets leukers dan iemand blij maken met een nieuw interieur!'

MAAK EEN AFSPRAAK met Arjanta

Over Arjanta

Het was Jan des Bouvrie die eind jaren ’90 mijn passie voor interieur heeft aangewakkerd. Iedere week zat ik aan de buis gekluisterd en genoot ik van de metamorfoses die hij realiseerde. Stiekem droomde ik ook van een carrière als interieurontwerper.

Na een lange periode bij de Rabobank te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid en heb ik mijn hart gevolgd. Na diverse opleidingen op het gebied van interieurstyling en -ontwerp met succes te hebben afgerond, ben ik sinds januari 2020 interieurstylist bij Offringa Wonen en Slapen. Na wat omzwervingen heb ik dan nu eindelijk mijn droom kunnen verwezenlijken.

Ik help je graag bij het realiseren van jouw ware thuis. Dit begint altijd met een persoonlijk gesprek waarin ik goed luister naar wat jij belangrijk vindt. Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor mijn advies. Mijn ontwerpen zijn tijdloos, praktisch, persoonlijk en creatief. Maar ik wil je ook verrassen en laten zien wat er mogelijk is.  Samen komen we dan tot een woonstijl die helemaal bij jou past.

Naast een compleet interieuradvies, sta ik ook voor je klaar voor een kleuradvies of een productadvies helemaal afgestemd op jouw interieur.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of kom langs in onze winkel!

Vraag Arjanta om advies

Projecten van Offringa Wonen & Slapen

OP ZOEK NAAR JOUW THUISGEVOEL?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET Arjanta

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK met Arjanta

Arjanta: 'Ik help je graag bij het realiseren van jouw ware thuis! '