Adinda Verhoeff

Interieurstylist bij Offtinga Wonen & Slapen

Adinda:"Een huis wordt thuis als het de plek is waar je ontspant en waar je kunt zijn wie je bent. Of je nou creatief, gedreven, gastvrij, op jezelf, bourgondiër of punctueel bent. Het kan tot uiting komen in wat ik noem ‘de ziel van een huis’. Welkom thuis, hier mag je zijn wie je bent."

BOEK EEN DESIGN DATE MET ADINDA

Over Adinda Verhoeff

Een interieur is niet hetzelfde als een huis vol mooie producten. Een interieur laat met grote en kleine gebaren iemands levensstijl en persoonlijkheid zien. Die oude kast die op een nieuwe plek een stijlicoon wordt, een kleurenpalet dat een stukje van de ziel van je huis in alle eenvoud duidelijk maakt. Als interieur stylist van Offringa wonen ga ik graag met jou in gesprek. Wie ben je, wat beweegt je? Ik maak de juiste vertaalslag om van jouw huis het thuis te maken waar jij je erkend en ontspannen voelt, een plek waar je gelukkig van wordt.

 

Vraag Adinda om interieuradvies

realisaties van Offringa Wonen & Slapen

Ook neerstrijken in een warm plekje dat jouw thuis heet?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET ADINDA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

Plan een designdate met Adinda

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP
 Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Adinda neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Adinda neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Adinda naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Adinda naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Adinda

Adinda: "Ik vind het prachtig om jou te helpen bij de zoektocht naar de diepere betekenis van thuis voor jou."