Herooooo

OFFRINGA SLAPEN & BEDDEN

Offringa Wonen & Slapen is dé slaap- en interieurspeciaalzaak voor Nieuw-Vennep en omstreken (o.a. Hoofddorp, Abbenes en Rijsenhout).

Het belang van een goede nachtrust

Fijn slapen doet iedereen op zijn eigen manier. Onze mix & match collectie geeft vele mogelijkheden om je eigen op maat gemaakte boxspring samen te stellen. De één heeft bijvoorbeeld meer ondersteuning nodig dan de ander. Ook voor de hardheid van het matras, wel of geen elektrisch verstelbaar bed of de dikte van de topper heeft iedereen zijn eigen voorkeuren. Of het nu om een landelijk, modern of industrieel interieur gaat, met onze mix & match Home Collection creëer je de ideale slaapkamer op maat

Essenza

Met de producten van Essenza Home creëer je het ultieme thuisgevoel, waar je ook bent. Al 60 jaar ontwerpt en produceert het designteam stijlvolle producten voor diverse interieurstijlen. Deze interieurstijlen sluiten naadloos aan bij de Home Stories van Home Made By. Essenza home heeft een grote collectie bestaande uit bedlinnen, badstof, plaids en kussens. Vooral in de slaapkamer is dit prachtige merk dé oplossing. Naast de bekende bloempatronen hebben zij ook een rustige collectie. Deze collectie kenmerkt zich door subtiele patronen en zachte tinten, maar kent ook een stoere kant met linnen en grof geweven stoffen. Hiermee weten we elke slaapkamer van top tot teen op een smaakvolle wijze aan te vullen of vorm te geven.

Bezoek de winkel

 

Silvana Support kussens

In de Silvana Support® collectie kan iedereen het kussen vinden dat bij hem of haar past. Je kunt kiezen uit de serie van 6 kussens. Om je kussen optimaal te kunnen testen bieden we de gelegenheid een proefkussen mee naar huis te nemen zodat je het kussen kunt uitproberen op jeeigen bed. 

De neksteun van de Silvana Support® collectie is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

Bezoek de winkel