Schildersbedrijf Louter

Louter is dé schilderspecialist van Schoorl en omstreken (o.a. Bergen, Bergen Aan Zee, Petten en Koedijk).

 'Van een enkele dakkapel tot gehele woningen'

Bezoek de winkel

Schildersbedrijf Louter

De huidige eigenaren, Gerard en Lucas Louter, werken samen met 3 vaste schilders, voornamelijk voor particulieren. Daarnaast werken wij ook voor verschillende aannemers en vereningingen van eigenaren (v.v.e.).

Buitenschilderwerk

Alle voorkomende buitenschilderwerken worden door Schildersbedrijf Louter uitgevoerd: van een enkele dakkapel tot gehele woningen en van bedrijfsgebouwen tot instellingen. Schildersbedrijf Louter voert genoemde buiten schilderwerkzaamheden uit met professionele, hoogwaardige producten van o.a. Sigma en  Wijzonol.

Binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Louter heeft ruime ervaring met het uitvoeren van binnen schilderwerk, hierbij staan creativiteit en een strak eindresultaat voorop. Conform de geldende milieu-eisen wordt binnen alleen gewerkt met oplosmiddelvrije producten die reukarm en sneldrogend zijn.

Winterschilder

Indien binnenschilderwerk uitgevoerd wordt tussen november en maart, kunt u profiteren van een aantrekkelijke winterkorting. 

Voordelig btw tarief

Op schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar hanteren we het lage btw tarief van 9%. Het laten uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk wordt hierdoor nog aantrekkelijker.

Overige diensten

De werkzaamheden die wij ook uitvoeren zijn: behang en wandafwerking, het plaatsen van alle soorten (isolatie)glas, reinigen van gevels en houtrotreparatie.

Wij vinden naast het leveren van kwalitatief goed werk het persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk.